FIFA Ultimate Team

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BqYzORY41Uo[/media]

Vay anasını :005: Bu Fifaralle müthiş adam ha.

Günler sonra FUT oynayalım dedik onda da serverlar kapalı çıktı :crushed:

3 saat diyor :crushed: napiyolar 3 saat ya ulan bu oyuna para veriyoz ya

Ainen yav en uyuz olduğum şey de Fifa 13'ün sonuna doğru zırt pırt "Preparing for Fifa 14" bahanesi ile server maintenance yapmaları. Ben 13'e para verdim belki 14'ü almıycam banane 14'e prepare yapıyosanız di mi yeağni.

İlk kez Div3 e çıktım dün :) Serie A kadrom çok dehşetül vahşet oldu. Özellikle Ibarbo manyak bişi. Auba gibi sırf hız değil. Hız var dribling var kafa var sert şut var. Balotelli reisle süper oldular ikiside güçlü ezip geçiyolar. Arkalarındada Tevez iyi iş yapıyor sertliği sağlıyor.

Kral adam lütfen sallamayalım.

Ben beğeniyorum sesini ya. Bölümlerden birinde odaya biri girmişti ona "git" dercesine bi ses tonu vardı o iyiydi :2aloh1:

My Man is Ksi :) MattHdGamer de fena cocuk degil iyi Videolar yapiyor .digerleri cöp

Ksi ile tanisma ve top oynama firsatim da oldu burda Almanyada . Tam Legend biri yahu :)

Aynı oyuncularla oynamak sıkıyo bi süre sonra.8 tane kadro kurdum değiştire değiştire oynuyorum daha zevkli oluyo böylesi

My Man is Ksi :) MattHdGamer de fena cocuk degil iyi Videolar yapiyor .digerleri cöp

Ksi ile tanisma ve top oynama firsatim da oldu burda Almanyada . Tam Legend biri yahu :)

KSI hödüğün teki 1 defa falan seyrettim. Pacewhore'lugunun yanı sıra çok da ukala + cıvık.

Matt'i de 1-2 defa falan seyretmişimdir o da pek tipim değil. FifaRalle = pure skill. Herif kalitesiz gol atmıyo, attığında özür diliyo bi nevi "kazanmam lazımdı o yüzden böyle dandik gol attım" falan diyo. Kaleciyi 2 adamla yakalamışken pas atıp boş kaleye yuvarlamak yerine kaleciyi çalımlıyo falan :ka19: #TopLad

Robben'in fiyatı düşmüş ama para yok :( Lewa'yı asla satmam, müthiş yav.

Geri
Üst Alt