FIFA Ultimate Team

KP Boateng'e CAM-> CM kartı çakıp 4-3-3 te kullanmak aklıma gelmedi değil IF'i gördükten sonra ama kimyadan dolayı Gustavo'yu çıkartamam. Diğer iki adam da ondan iyi zaten.

Aynen öyle 5 maçta 7 gol attı bende de :D Tamamen katılıyorum

bu arada:

BY9bQFyIQAAtG_2.png:large

Jerome Boateng'in olmaması üzücü :( Ramos yerine almayı planlıyordum.

valla fransa ligin takip etmiyorum çok sıkıcı geliyor bi tek krulu tuturdum bide şu spartaklı oyuncuyu ama o Krul neyla öyle müthiş kaleci oha dedim maçı izlerken ne pozisyonlar tuttu ya öyle valla helal olsun tek başına aldı bu arada J.Boateng niye seçilmedi çok saçma geldi gol attı süper top oynadı daha ne olacak çok merak ediyorum

Wes Brown'un secilmesine sevindim . Adam haftasonu efsane top oynadı 22 ay aradan sonra .

Az önce ilginç bir şey oldu bilgiğin bir dakikalık maç oynadım ya adam santra yaptı iki pas yaptı gol attı ilk yarı bitti hemen sonra da ikinci yarı falan toplam bir dakika sürdü bütün maç

bugun acacam bi tane allahin emri

d3e cikam da bi tane acam yoksa acmam

gecen actim roney cikti vayne olan

Rooney iyi gine 50e felan gidiyor yanlis hatirlamiyorsam .

belki biliyorsundur ben gecen 400 k Packlere vermistim.Cikanlardan En Pahali oyuncu 11kdi

Acikirsak ,canimiz cekerse acariz bir iki haftaya 5 tane Pack felan ama suanlik Tokum

Benim Div 1 de 3 macda 1 Beraberligim 2 Yenilgim var .Durum vahim

Sana bol sansli Packler :)

Hayricim şurdan bir adet Balotelli bağışlayabilir misin bana

auta cikarsan sevinirim

Rooney iyi gine 50e felan gidiyor yanlis hatirlamiyorsam .

belki biliyorsundur ben gecen 400 k Packlere vermistim.Cikanlardan En Pahali oyuncu 11kdi

Acikirsak ,canimiz cekerse acariz bir iki haftaya 5 tane Pack felan ama suanlik Tokum

Benim Div 1 de 3 macda 1 Beraberligim 2 Yenilgim var .Durum vahim

Sana bol sansli Packler :)

eyw.

rooneyi 62kya yollamistim. bi de ps3te wb appten degilde oyundan pack acinca (15k gold pack) daha sansli oluyor. salt rooney ciktigi icin demiyom taby

Beyler Falcao deneyeniniz oldu mu hiç ? Gerçi tek forvet oynuyorum Cavani var elimde ama ne bilem 90 overall cezbediyor beni fiyatı da cok uçuk değil hem

Beyler Falcao deneyeniniz oldu mu hiç ? Gerçi tek forvet oynuyorum Cavani var elimde ama ne bilem 90 overall cezbediyor beni fiyatı da cok uçuk değil hem

Senin kadroya iyi olmaz. Arkasinda Nasri var yani chemistry 6 oluyor.

Ama yanian Lucas yerine Monaco'dan Rodirguez'i alirsan olur tabi ki, yani chemistry 9-10 olur.

Geri
Üst Alt