- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Bu Vucinic tam bir vasıfsız eleman ya hiçbir halta yaramıyor Ibarbo'yu aldık ilk defa bakalım nasıl herkes övüyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Vucinic tam bir vasıfsız eleman ya hiçbir halta yaramıyor Ibarbo'yu aldık ilk defa bakalım nasıl herkes övüyordu
vucinic bok gibi bana soraydin
guarin ve vucinic
cop brothers
ads FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Kadromuz bu yorumlayın bakam o zaman ne önerirsiniz che 94 falan gözüküyor da 100 olması lazım oyunda 100
Kadromuz bu yorumlayın bakam o zaman ne önerirsiniz che 94 falan gözüküyor da 100 olması lazım oyunda 100
Maicon'u sevmedim ya Abate deseniz leş ötesi Richards var orada şimdilik De ciglio mu ne var onu deneyen var mı? Richards'tan memnunun yine de cehm 3 olsa bile
Maicon'u sevmedim ya Abate deseniz leş ötesi Richards var orada şimdilik De ciglio mu ne var onu deneyen var mı? Richards'tan memnunun yine de cehm 3 olsa bile
Abate bok diyor deneyenler pace den başka iş yok diyorlar.
Başka kim var bilmiyorum italya ligi oynamadım hiç malesef. Ama abate chem 10 > Richards chem 3 olsa gerek :/
Abate bok diyor deneyenler pace den başka iş yok diyorlar.
Başka kim var bilmiyorum italya ligi oynamadım hiç malesef. Ama abate chem 10 > Richards chem 3 olsa gerek :/
Yok ya ben daha düne kadar Abate ile oynuyordum şu takımda da defansif anlamda leşti yeani çekemedim hiç mesela Richards hücuma istediğim gibi katılmıyor ama defansta Abate'den iyi duruyor cehm 3 olmasına rağmen
Kim diyosa yalan diyo. Evet biraz mal ama çok iyi bindirme yapıyor. Ortalarıda çok iyi. Defansıda kötü değil idare eder. Hayri çıkartıyo hep bu dedikoduları yoksa mis gibi adam. Walkerda müthiş misal.