Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayanamadım Bu Fifa Talented Scouta gönüllü olarak üye oldum Teşekkürler Biz Sizi bilgilendireceğiz dediler de nasıl bilgilendirecek çok merak ediyorum 1.Galatasaray 2.Shaktar Donetsk 3.Zenit dedim eğer kabul ederlerse yapcak birşey yok Shaktarın ve Zenitin maçlarını izleyecem Zenit yine izlenirde Shaktar nasıl olcak bilmiyorum gerçi Galatasaray Shaktarla bu hafta hazırlık maçı yapacakmış o maça da bi göz atarım böyle yazmak zorunda kaldım ingiltere yazsam olmaz, ispanya olmaz, almanya da olmaz, fransayla italyayı takip etmiyorum bakalım ne olcak eğer seçilirsem ben bunları iyi bir sıkıştırırım bu ne abi ya Galatasaray kadrosuna bakıyorum Juventus karşısındaki 11 duruyor hala önümde beni ilgilendirmez haftada bir güncelletirim bide ayrıca custom taktikte de değişiklik yaptıracam sallamışlar resmen ya... koskoca Şampiyonlar Liginde oynayan takım hiç mi güncellenmez Kadrosu hala Kanatta Riera var yazık ya..
Pace=Sprint Speed,Acceleration...
Dribling=Ball Control,Curve...
Shoot=Shoot power,Long Shot...
Defans=Sliding Tackle,Standing tackle...
Hani 6 ana başlığın içerik dağılımını merak ediyorum böle bir liste varmı?
Arkadaş deli edicek bu 4-3-3 3 sistemi yav adama 20 tane şut çektim maşallah hepsini de tuttu adam 8 tane şuttan 2 tane isabetli vuruş yaptı 2si de gol oldu oynayan benim ama kaybeden de benim sırf defans açıkları yüzünden taktik değişiyorum bu seferde chemistry gidiyor sinir etti beni yavböle giderse şikebahçe gibi 0 çekicez :S kötü oynayıpta kaybetsem neyse arkadaş oynayanda benim kaybeden de :S :42::42:
FC Hc div 2'de
5-4-1 ile promote ettim
buda son maclarda kullandigim squod : squod FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
movsisyan ve muslera cok clutch adamlar. movsi 2 macta motm oldu, 86 ratingli adam gibi oynuor. muslera bi suru kurtarisa vakif oldu. chedjou sasirtici bicimde iyi. inigo muthis. benat harikulad. sadece ander h biraz vasat. belki oraya bir mudahele edebilirim. bir de ebueye sabri mudahelesi olabilir. ama baya iyi kadro muthis :ka19:
Hayri bu lesh kadroyla Div2 ye çıktıysan:bid::016::005::007::2_thumbs_up_-_animated::tiphat:
leshlikle alakasi yok mukemmel kadro top oynamak isteyen icin
lob pascilar icn lesh
Lob u bıraktım OKG daha iyi
l. kargasi
lan oyun almisin duzgun oynasana
gta alip paso araba suren adam gibi
Sen nası atıyon kaleyemi giriyon
attigim golleri gorsen imzami istersin o derece
movsisyanla bi gol attim adama onceden soylesem yine durduramazdi
muthis verkaclar ile