FIFA Ultimate Team

Schweinsteiger'i aldım ama daha deneyemedim. Yeni eve taşındım internet yok henüz, kullanamazsam satıp Lewa'yı alacağım.

Lloris - Walker - Kompany - Vidic - Clichy - Ramires - Fellaini - Nasri - Nani - Navas - Suarez

Yedekler: D.Luiz, Cavani, Ferdinand, Essien, De Gea

Yedekleri tamamlamam lazim

hade3e5a.jpg

Uzun bir aradan sonra ust uste seri galibiyetler alarak ligde kalmayi basardim. Alman kadrosuyla 4-3-3 den İtalyan kadrosu 4-5-1 e geçince oynamaktan daha cok zevk aldim açıkçası. Topla daha cok oynuyorsun ve çok sayida pozisyon buluyorsun.

Balotelli den istediğim verimi hala alamadim ama Ibarbo işimi şimdilik görüyor:)

Vidal da tek kelime ile müthiş...

♧tapatalk♧

Konko ve Constant'a yedek bek onerisi olan?

♧tapatalk♧

50k biriktirip suarez i satip rvp yi alacam mecbur.

saurez muhtesem cf oynar st olmuor 4 mactir 30-40 orta actim tik yok.

4-5-1 de şimdi farkettiğim kadarı ile bir sorun daha var ileri çıkarken falcao tek kalıyor ama orta saha ve gerisi sağlam oldu bir orta yolu bulamadık gitti :(

Ben kanat oyuncularından genelde içeri kat edip ver kaç yapmayı ve ceza sahası yakınlarından şut çekerek faydalanıyorum. O yüzden sniper kartı alsam faydalı olur mu?

3 sho

3 drı artıyor, yada benim işime hangi kart yarar acaba?

Ben kanat oyuncularından genelde içeri kat edip ver kaç yapmayı ve ceza sahası yakınlarından şut çekerek faydalanıyorum. O yüzden sniper kartı alsam faydalı olur mu?

3 sho

3 drı artıyor, yada benim işime hangi kart yarar acaba?

Oyuncuya bağlı, 87 dribbling'i olan adama Sniper bassan anlamsız olur.

Geri
Üst Alt