FIFA Ultimate Team

Son zamanlarda fiyatlar acayip düşüyor, sebebi coin hack'e karşı önlem alınmasıymış. :) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, oyuncuları aldıktan 1 gün sonra düşmeye başladı :( 1.4m€'ya kurduğum takım şimdi kim bilir kaç para?

Borsa gibi market, anlık düşüyor.

Bu Marchisio Guarin ve Vidal'in yanında olmuyor ya chemistry kartlardan hangisini eklersem iyi olur yoksa Hernanes'i mi deneyeyim ne yapayım bir türlü verim alamıyorum 3. CM'den

Bu arada Marchisio ya Hawk karti aldım ve ofansif katkisi bayagi artti diyebilirim. Extra goller atmaya başladı.

♧tapatalk♧

Günler sonra bi maç oynayayım dedim, pişman oldum. Resmen maçın sonucu maçtan önce belliydi.

Yeni bir patch filan çıkma ihtimali var mı yakın zamanda varsa haberdar edin 3 haftadır oynamıyorum leş oyunu. Çok net son 5 yılın en berbat Fifası.

d2de ilk macta show yaptim

sonraki iki mac biraz d yapabilen ama aldigi her topu l1 ucgen ile shutlayan iki adet yavsaga LAG yuzunden yenildim

david alaba isteyen var mı duruyor satıs listesinde satılmadı gitti bir türlü

division 2'de 3'te 3 gidiyorum çok formdayım 2 gündür sadece bir mağlubiyetim var.

Az sonra 200k cekip RVP Toure ve Suarez'im ile sonsuz bir galibiyet serisine erismeyi umuyorum.

Günler sonra bi maç oynayayım dedim, pişman oldum. Resmen maçın sonucu maçtan önce belliydi.

ben 3 gündür maç atmıyorum sinirden eto kanser etti beni adamı tutamıyorum winter update ne zaman gelir Talhacım? bi bilgin var mı ve ayrca Seasonsda hız özelliği giden etonun winter updateden sonra UT'a da yansırmı?

Aldım walkerı :) sıra if james rodriguez de var mı ufacık bir destek çıkabilecek renktaşım :) :GOOL::ka23:

Geri
Üst Alt