Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Altı üstü bir oyun niye sinirleniyorsunuz ki 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Galatasaray'ı Epl ye koyup orda yonetiyorum ama oyuncu transfer etmesini bir türlü anlayamadım. Transferden oyuncuları bulup uzerine tiklayinca teklif verme gibi birsey goremedim. Birde oyuncuların yaninda gucleri gözükmüyor. Bu adam iyimi kotumu nasıl anlayacağız. Sen anladiysan banada bir anlatsana
♧tapatalk♧
Career modu managerlik olanını bozmuşlar olmamış ya ama player career mode güzel yine zevk veriyor
![]()
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
Sakho direk yedek kadroma girecek :ka19:
Keşke Dante de olsaydı.
Messinin normal kartinin 94 oldugu yerde Ronaldonun if karti min 96 olmali
:2aloh1:
Ne anlatıyon?
Haksız mıyam yonetici kardes :/
Haksızsın. Class olarak Messi > Ronaldo. Ki aldığı ödüller de bunu gösteriyor, sadece son sezonda durgundu biraz.
IF kartlarda da 80 üzerine hep +1 ekliyorlar, bu da Ronaldo'nun 2. IF kartı, normal kartı 92'ydi, ilk IF kartı 93, 2. IF kartı 94. :ka19: Normal yani.
Ama özellikler manyak derecede yükseltiliyor, bu yüzden o rating pek önemli değil. Mesela Agüero'nun 90 ratingli SIF kartı aslında ST: 94 CAM: 93 şeklinde :ka19:
Vay be futbol duayeni olarak tanidigim Talha Kullu'nun Messici olması beni cani gonulden yaraladı![]()
Aga dünyada sol bek sıkıntısı var baksanıza 3tane if sağ bek var sol bek yok![]()
Anlayamiyorum hala markette adam aratamiyorum
@Oktay Kara Transfer yasağımı aldın la yoksa ahahahha