FIFA Ultimate Team

Son 4-5 maçta bağlantıda sorun olmamasına rağmen durmadna oyundan atılıyorum.Ultimate Team'den çıkıyor, psn bağlantınız kopmuştur diyor ve doğal olarak coinlere etki ediyor.DNF Modifier sağolsun 300-350 alabiliyorum artık maçlardan.Bir hile filan mı var yoksa bağlantı mı kötü? 3 senedir hiç böyle sorun olmuyordu son zamanlarda iyice arttı.Bağlantıyla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum ama böyle bir hilenin nasıl olacağını da anlamadım.Oyun içerisinde öne geçiyorum adam gol atıyor, dakika 50-60 atıyorum 3-1 oluyor çat bağlantı gidiyor.O maçı kazanıyor benim bağlantı da gidiyor, coinler de.

MELO IF almis

Bc50lHAIgAAujtr.png:large

simdi yakinda bir drogba IF gelse süper olur

1535369_10152140278434759_2965160_n.png

Melo IF hayırlı olsun :D

(76 Pace, 77 Shot, 79 Pas, 78 Dribling, 81 Def, 83 Head)

Saat kaçtan sonra geçerli olur bunlar? Pack açıcam da Hazard, Hart veya Soldado da denk gelir belki :D

Melo sezon başında 82 overall kartı ile FUT'de olsa daha muazzam olurdu bu İF.

Vay Melo IF olmus :)

Inshallah fiyati 50k üzeri felan olmazda söyle Drogba+IF Melo,If Sneijder ve Bruma'li bir Hybrid yapariz

Amazon.de: Kundenrezensionen: FIFA 14

amazon'un alman bölümünde yeni ps4 versiyonunu yerin dibine sokmuslar. amazon bircok negatif yorumu da silmis, cogu kisi tekrar yazmis. turnuva modu falan yokmus ps4 ve xbox one'da. birkac sey daha eksikmis sanirim.

Abi İlk 3 maçımı alıyorum. Sonra 2 maç son dakika'da beraberlik alıyorlar. Suarez evden vursa girecek mübarek.

Eto'o için yardım kampanyası başlattım. :D 10K yeterli.

Şu fakire bir sadaka. :(

Eski ilgim yok, bu kafa toplarındaki saçmalıklar ile oyunu gözde düşürdüler bu sene. Seneye düzelir umarım.

PS4 te oynamak isteyenler: Timur-1905 ;)

Geri
Üst Alt