FIFA Ultimate Team

Arkadaş oyundan kaynaklı mı yoksa windows 8.1 den kaynaklı bir kasmamı anlayamadım top bendeyken kasılmaya başlıyor ama top ne zaman ayağımdan çıktı kasılma bitiyor 1 haftadır girmiyordum oyuna doğru düzgün ama yalan etti div 3 den div 5 e düştüm kasılma sebebi ile oyundan soğudum cidden

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_A49xCElxCM[/media]

3.46daki hareketi bir türlü yapamıyorum L1+X diyor olmuyor aga..

Neymar da kimmis Cristiano Ronaldo'nun yaninda ? :D

35 macda 50 golü var .2 mac haric tüm maclari 1.ligde oynadim üstelik :)

Girmeyim girmeyim diyorum ama deli ediyolar gene ya hesabımı satıyorum takım herşeyi birlikte önde olduğun maçları veriyosun ne anladım bu işten herif adım başı skill yapıyor şişir orta kafa gol pes saçma bu daha gerçekci diyoruz ama arkadaş her adam mı messi ronaldo gibi oynar

Premier lig kadrosu kuralım diye hevesleniyoruz sonra yine pack açıp ziyan ediyoruz tüm coinleri.

Girmeyim girmeyim diyorum ama deli ediyolar gene ya hesabımı satıyorum takım herşeyi birlikte önde olduğun maçları veriyosun ne anladım bu işten herif adım başı skill yapıyor şişir orta kafa gol pes saçma bu daha gerçekci diyoruz ama arkadaş her adam mı messi ronaldo gibi oynar

Defans yapmasını bileceksin.

Oyunun kilit noktası iyi defans yapabilmekte. Gol bir şekilde atılıyor.

Bir saniyelik dikkat kaybı bile gol yediriyor. Mesela ne zaman oyun oynarken telefonum çalsa istisnasız gol yiyorum.

[attachment=6526:upload_2014-1-9_10-12-20.png]

Suan ki kadrom

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-9_10-12-20.webp
    upload_2014-1-9_10-12-20.webp
    154,4 KB · Görüntüleme: 47
Geri
Üst Alt