FIFA Ultimate Team

BfuCBjZCYAEzdHs.png

benim takim:

her pozisiyona 2 oyuncum var, o yüzden fitness icin hic para harcamiyorum.

clichy/jose enrique

koscielny/kaboul/luiz

sagna/debuchy

schürrle/ashley young

sissoko/ramires/cabaye

nasri/santi carzola

nani/ben arfa

torres/remy(pek begenmiyorum)

forvete suarez'i düsünyorum ama cok pahali. en az 4-5 sezon oynamaliyim division 1 de. gerrard nasil gider CDM'e?

vaybe, önceki sayfalara baktim aguero, toure falan. 200'000 coina aguero alan var burda. biz malesef fakiriz :D

Aşağı yukarı 2 ay kadar bi süreden sonra tekrar geldim. Daha maç yapmadım sadece kadro kurdum.

As kadrom aynı.

skAxv17.jpg

Yedek kadrom farklı. Sneijder ve Melo'nun kartlarını almamak olmazdı. :)

xfT9qVE.jpg

Ben de en son 8. ligde bırakmıştım silver takımlarla falan denemeler yapmıştım. Tekrar kadro toplaya toplaya 4. lige kadar geldim ama burada gene Beast FC'ler gelmeye başladı :D 10 rakibin 9'u aynı..Yine de ara ara oynuyorum.

ULAN SIF YERINE IF ALMISIM 2 KATINI VERDIM

:(((((((((((((((((

PARA DA KALMADI

Neyse Neuer > Casillas değişikliği yapıp IF Sneijder'ı okutsam yeter. Rahatladım.

Oynamıyorum hiç Gsc turnuvaları dışında.

Uzun bir aradan sonra dun aksam oynadim 2-0 kazandim ve sinirlenmedim:) sinirlenene kadar bir sure daha oynar sonra tekrar ara veririm.

♧tapatalk♧

Umarım FIFA 15 birşeye benzer soğuttular oyundan.

2000 avro değerinde ismi lazım olmayan telefon ile artistlik yapmadan tapatalk'ta imzayı kaldırmanın mümkün olduğunu hatırlatarak gönderdim

Turnuva oynama şansım olsa oynarım da mecburen FUT oynuyoruz. Güç bela gol atıyorum, herifin oyuncularının kıçına başına çarpan top gol oluyor.

Büyük stres yaratıyor, ruh sağlığım bozulmasın diye bıraktım. Sen niye turnuva oynamıyorsun?

Geri
Üst Alt