FIFA Ultimate Team

Ya aldim Cavani yi iyi güzelde.. bu herif habere geriye kosu.. önde pek takilmiyor H/H olunca..

ama Falcao ve Ibra cok pahali :/

Kadrom:

Griezman---Cavani---Biabiany

------------Valbuena-----------

------Matuidi------Capoue------

beyler bu iki Oyuncun yerine.nn Pogba(81) eklemek istiyorum.

Sisce nasil olur..ve kimin yerine eklim?

Matuidi daha iyi gib..aama Capoue boyu ile güzel.

Bide Valbuena iyi güzlede..acaba daha boylu poslu Atak yöneleri iyi olan bi AMC mi kulansam, veya SecondStriker..

not: Mangala diye adam var. Herif hem ucuz hem kafa toplarinda iyi ve bi hilzi ki.. o hiz pacimi bi kac kere kurtadi.

Tavsiye edilir o herif.

ne dioyr Ultimate Agalar bu konuda?

@Habib Aslan @Talha Küllü

bende aldim. Alessindrini daha hizliydi amabu Griezman rare daha iyi elbet.

en iysi bu CURVE olyi.. ne olayi bu curve olayi -´?

orta yapinca o tpun dönmesi mi? Muz orta gibi fln? :D

curve demek topa kavis verme demek messinin şöyle ayak içiyle yerden köşeye bıraktığı toplara denir genellikle tekniği yüksek oyuncularda iyi olur burak kazmasıyla curve falan yapamazsın winter update melo(82) bu arada süper yapmışlar agression 93 olunca adamın peşini bırakmıyor felipe:D

@Arif Ulu kadro filan paylaşıp duruyorsun da maçlar nasıl gidiyor, kazanıyormusun kaybediyormusun?

kendim bakdim..

Curve Effet gibi birsey..yani Suta/orta ya verdi o Falso yetenegi -fo shure.

finesse shot'lara etki ediyor curve daha çok..ben hiç vurmuyorum öyle ama bazısı sırf öyle vuruyor. oyun ilk çıktığında op'tu orta sahadan finesse shot yapınca giriyordu falan sonra düzelttiler ama öyle alıştı millet.

BU arada FUT'da sanırım kick-off glitch denilen bir olay var. Nasıl abuse ediliyor bilmiyorum. Santra yapınca biraz geri çekiyor topu, öbür forvet ok gibi kaleye fırlıyor. Uzun top atınca kaleci topa değil koşan oyuncuya doğru gidiyor top kaleye giriyor.

Deneyen çok var da kaleyi tutturamıyor çoğu üstten yandan çıkıyor.

BU arada FUT'da sanırım kick-off glitch denilen bir olay var. Nasıl abuse ediliyor bilmiyorum. Santra yapınca biraz geri çekiyor topu, öbür forvet ok gibi kaleye fırlıyor. Uzun top atınca kaleci topa değil koşan oyuncuya doğru gidiyor top kaleye giriyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FM-fqljmLGE[/media]

@Arif Ulu kadro filan paylaşıp duruyorsun da maçlar nasıl gidiyor, kazanıyormusun kaybediyormusun?

simdie kadar online seasonda 5-1-0 iyi gidiyorum.

offline zaten daha kolay..

Ben iyi Oyuncum dur.. bi tek defans da biraz porblem yasiyorum cünkü ben bu tactical defendige cok gec basladim... inat yapdim gecemdim :D simdi ama gecdik.

simdie kadar online seasonda 5-1-0 iyi gidiyorum.

offline zaten daha kolay..

Ben iyi Oyuncum dur.. bi tek defans da biraz porblem yasiyorum cünkü ben bu tactical defendige cok gec basladim... inat yapdim gecemdim :D simdi ama gecdik.

Şu an nasıl bilmiyorum ama saçma sapan goller oluyordu o yüzden sinir bozcuydu valla. Bıraktım bende oynamayı, ara sıra takılıyorum.

finesse shot'lara etki ediyor curve daha çok..ben hiç vurmuyorum öyle ama bazısı sırf öyle vuruyor. oyun ilk çıktığında op'tu orta sahadan finesse shot yapınca giriyordu falan sonra düzelttiler ama öyle alıştı millet.

o finess capraz dogru kosdun zaman ayan ici atilan sutlar da sayilmiyor mu? sen uzakdan sut fln demisin ama finess sut baska birsey

misal Griezamn solak... oznd curve cok iyi olunca onu sagda oynatip daha iyi olmaz mi?

Ama adam LW..

swerveshot.jpg

o finess capraz dogru kosdun zaman ayan ici atilan sutlar da sayior..

misal Griezamn solak... oznd curve cok iyi olunca onu sagda oynatip daha iyi olmaz mi?

RW olarak evet. ama Griezzman zaten LM olduğu için çizgiye inmesi daha uygun gibi. LW'ye koydum ben bi kez çok etkili olamadı.

Blaşıkovski mesela RW oynatıyorum ben. Sağlak olmasına rağmen içeri kat edince ayak dışı çok rahat şut atıyor.

RW olarak evet. ama Griezzman zaten LM olduğu için çizgiye inmesi daha uygun gibi. LW'ye koydum ben bi kez çok etkili olamadı.

Blaşıkovski mesela RW oynatıyorum ben. Sağlak olmasına rağmen içeri kat edince ayak dışı çok rahat şut atıyor.

dogru aslinda... öylece hem soldan orta yapar.. hemde gerekdinde iceriye kat edip ayain disi ile vurur, Curve cok iyi olunca sIkInti olmaz diyorsun yani? =)

not: benimki LW rare card bu ara griezman xD

Antoine Griezmann FIFA 14 - 82 Upgrade Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

dogru aslinda... öylece hem soldan orta yapar.. hemde gerekdinde iceriye kat edip ayain disi ile vurur, Curve cok iyi olunca sIkInti olmaz diyorsun yani? =)

not: benimki LW rare card bu ara griezman xD

çizgi üzerinde değiştirebilirsin zaten LW-LM-LF olarak değiştirebilirsin.

Oyundaki en saçma olay LM-LWB-LB bağı yokken, ortadaki bir oyuncuyu istediğin gibi oynatabilmem değişiklik kartları ile

CDM-CM-CAM-CF-ST şeklinde..Miktaryan-Melo ileri ikilisi kullanan adamlar var, Rooney'i CDM'ye koyan falan çok saçma

neresi pahalı ya

o değil benim ilk zamanlar ne güzeldi lan her hafta IF geliyordu paketlerden Robben falan çıkmıştı pası ekran görüntüsü koyuyordum sevinç içinde

Tüm o paralar eridi gitti :D

Daha oyun piyasaya çıkmamıştı web app vardı sadece IF Ramsey çıkmıştı hediye paketten :D

Onu engelleyebilirsin.

Rakip bunu yapinca sen kendi forvet oyuncun ile kendi ceza sahasina kosacaksin geri geri, iyice geriye, stoperlerin de gerisine. Sonra rakip uzun topu atinca kaleci ile cikmayacaksin, forvet ile kafayi vuracaksin. Forvet'i stoperlerin arkasina cek, bunun icin radar i kullan. (forvet in nerde bulundugunu görmek icin)

Bu sekilde gol yeme ihtimalin cok cok cok az. Yani dedigin gibi santrada rakip oyuncu ok gibi firlarsa hemen forvet ile geri geri kosu yap.

Geri
Üst Alt