FIFA Ultimate Team

öyle bir kadro kurdum ki önüme geleni yeniyorum :)

wL59zo.png

buda second team :

KDgnNZ.png

Bu arada uzun zamandir Ronaldoyu satmis bulunmaktayim.Kendisiyle 100 Gol attim ardindan Ebayden sattim :)

Bu gece 1.ligde sampiyonluk icin 3mac kaldi 2 galibiyet 1 beraberlik sart,Ronaldoyu sattiktan sonra ilk kez 1.Divisiona cikisim ve Sampiyonluk denemem.

Benzema da Preis/Leistung nicht gut :(

Benzema kriegst du bereits für 14K . Ich habe mal mit dem gespielt zusammen im Duo mit Neymar, fand den stark...

Achja es gibt paar Spieler die Overpowered sind hier ein paar davon,keine Ahnung, ob du die schon kennst, sind alle saustark grade für Neueinsteiger, da sie auch recht günstig sind.

- Ibarbo: Víctor Ibarbo FIFA 14 - 77 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

-Benteke: Christian Benteke FIFA 14 - 81 Upgrade Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

-Mandzukic Mario Mandžukić FIFA 14 - 83 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

-De Bruyne Kevin De Bruyne FIFA 14 - 80 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Die gehen alle total ab und sind recht günstig. :D

Adamin biri neymar ronaldo messi bale li kadro yapmis cogu mavi kartti takimin digelride if di 5-2 yendim ama adam baya kotu oynuyodu kesin tarihi fark yeriz demistim :D

öyle bir kadro kurdum ki önüme geleni yeniyorum :)

wL59zo.png

buda second team :

KDgnNZ.png

Bu arada uzun zamandir Ronaldoyu satmis bulunmaktayim.Kendisiyle 100 Gol attim ardindan Ebayden sattim :)

Bu gece 1.ligde sampiyonluk icin 3mac kaldi 2 galibiyet 1 beraberlik sart,Ronaldoyu sattiktan sonra ilk kez 1.Divisiona cikisim ve Sampiyonluk denemem.

sen anlaşılan benle maç yapmamışın:D

4-3-3 1cdm 2cm oynuyorum italya ligindeki bütün oyuncular var idare ediyoruz işte ama malesef bi lewamız bi reusumuz yok:D

bu dizilis ile biraz oynadim... fena degil..ama bence o AMC bölge dedimiz biraz bos kaliyor.... DMC ile ST arasinda cok fark var.. orda rakip bos bos yüreyebiliyor v pas dagitabiliyor

Benzema kriegst du bereits für 14K . Ich habe mal mit dem gespielt zusammen im Duo mit Neymar, fand den stark...

Achja es gibt paar Spieler die Overpowered sind hier ein paar davon,keine Ahnung, ob du die schon kennst, sind alle saustark grade für Neueinsteiger, da sie auch recht günstig sind.

- Ibarbo: Víctor Ibarbo FIFA 14 - 77 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

-Benteke: Christian Benteke FIFA 14 - 81 Upgrade Winter Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

-Mandzukic Mario Mandžukić FIFA 14 - 83 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

-De Bruyne Kevin De Bruyne FIFA 14 - 80 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Die gehen alle total ab und sind recht günstig. :D

Benteke-Ibarbo fena olmaz :D

ya ben bidaki takimda bu sefer iki cok güclü forvet koyma yi düsündüm :D

bakalim.. sagol.. degerlendirim.

Portekiz, Rus veya EPL takimi yapmayi düsüniyorum.

bu dizilis ile biraz oynadim... fena degil..ama bence o AMC bölge dedimiz biraz bos kaliyor.... DMC ile ST arasinda cok fark var.. orda rakip bos bos yüreyebiliyor v pas dagitabiliyor

yani haklısın ama de rossi vidal ve marchisio olunca bi sorun teşkil etmiyor köpek gibiler anında kapıyorlar topu..

Benteke-Ibarbo fena olmaz :D

ya ben bidaki takimda bu sefer iki cok güclü forvet koyma yi düsündüm :D

bakalim.. sagol.. degerlendirim.

Portekiz, Rus veya EPL takimi yapmayi düsüniyorum.

ibarbo süper öneririm dribling 85 çok iyi top sürer ayrıcada pacesi de inanılmaz bitiricilik eh işte... vucinincle iş yapar

4-3-3 1cdm 2cm oynuyorum italya ligindeki bütün oyuncular var idare ediyoruz işte ama malesef bi lewamız bi reusumuz yok:D

4-3-3(2) bi aralar benim de favorimdi ,Ronaldoyu bu Formationda oynatiyordum :)

Bu aralar favorim 4-4-1-1 ve 4-2-3-1

Serie A da ucuz fiyatlara harika oyuncular var .

Su kadroyu kur derim ,Ucuz ve Cok iyi oyunlardan olusuyor :

Handanovic-Abate-Ogbonna-Benatia-Constant-Candreva-De Rossi-Marchissio-ElSharawy-Guarin(CF)-Ibarbo

4-4-1-1 Harika :)

Beyler ben 4-1-2-1-2 dan 4-4-2 (2)'e gecmek istiyorum. 4-1-2-1-2 cok ofansif duruyor her macta en az 3-4 Gol atiyorum ama rakip'de bana en az 2-3 tane atiyor.

4-4-2 (2) ile oynayan var mi?

Beyler ben 4-1-2-1-2 dan 4-4-2 (2)'e gecmek istiyorum. 4-1-2-1-2 cok ofansif duruyor her macta en az 3-4 Gol atiyorum ama rakip'de bana en az 2-3 tane atiyor.

4-4-2 (2) ile oynayan var mi?

Kanatlardan inip orta kafa gol için güzel taktik. Orta ikili çok geride kalıyor göbeği sağlam tutmak için iyi bir taktik.

Ortada Lucas Leiva-Gustavo sol kanat Şurle, sol forvet Benteke..sağ kanat Jakub, sağ forvet Lewa şeklinde oynadım baya rahat geçiyor maçlar ama sıkılıyorsun bir süre sonra kilitleniyor bazı maçlar ortada

4-5-1 harika bir dizilis. Italyan kadro kur bu sistemde. Sakin ve pasli oynarsan is yaparsin.

★★★》★

Geri
Üst Alt