FIFA Ultimate Team

9 chemde basic chemistry kartinda 6 statten 5i artiyo. 8de 4u artiyo. yhani

Olmaz diye düsünüyorum ama deneyebilirsin, yaniliyor olabilirim.

Hayri 4. lig'te zirve yapiyor diye pek bilmiyor bu chemistry olayini heralde, cünkü orda pek fark yaratmiyor

Olmaz diye düsünüyorum ama deneyebilirsin, yaniliyor olabilirim.

Hayri 4. lig'te zirve yapiyor diye pek bilmiyor bu chemistry olayini heralde, cünkü orda pek fark yaratmiyor

Öle deme fifa96 da title kazanmış bi abimiz. Ayrıca bi FC Cund u başarıları için sevmedik. Başarılar gelir geçer asaleti bize yeter

Emege saygisi yok Orhan. Bu konuda Cund sampi olsun diye cok ugrastik. Ayip oluyor

benim kullandigim topculari kullansaniz d 9un ustunu goremezsiniz kardeslerim

bize di maria verildi de oynatmadikmi

Emege saygisi yok Orhan. Bu konuda Cund sampi olsun diye cok ugrastik. Ayip oluyor

Bende çok kıral kadrolar yaptım kendisine ama hep bi bahane bi laflar. Yok o hızlı yok o araya kaçıyor istemem. Arkadaş sen kur bikere şöle yardırlı bi kadro al title ını sonra gene kur hobi olarak saçma kadrolarını.

Ben bronz oyuncular ile div 6 ya ciktim ne diyon Hayri.. Tek gold oyuncu olarak Coutinho yer aliyordu.

ceyhun gulselamli takimla d1da mac kazandim. NUff said

Bende çok kıral kadrolar yaptım kendisine ama hep bi bahane bi laflar. Yok o hızlı yok o araya kaçıyor istemem. Arkadaş sen kur bikere şöle yardırlı bi kadro al title ını sonra gene kur hobi olarak saçma kadrolarını.

Kuramaz cünkü les bir oyuncu oldugunu göstermek istemiyor baska aciklamasi yok. Yine simdi basarisizligin nedenini kalitesiz kadrolara sahip olmasina bagliyor.

Kaliteli kadro ya sahip olsa ve basarisiz olsa milletin tepkisini tahmin edebiliyordur,

Geri
Üst Alt