Tevez'i son kez soruyorum, CAM de gerçekten iyi mi?
20k civarlarında fiyat var, iyi dersenezi alırım yoksa Vidal'ın uptade edilmiş kartını alacam.
Guarin'i Cam oynat tadindan yenmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tevez'i son kez soruyorum, CAM de gerçekten iyi mi?
20k civarlarında fiyat var, iyi dersenezi alırım yoksa Vidal'ın uptade edilmiş kartını alacam.
tevezi bilmem de hamsik de fena oynuyor...
Hamsik ucuzmuş, bir bakayım CAM li dizilişle oynayabiliyormuyum, olursa Tevez'e bakarım
Guarin'i Cam oynat tadindan yenmiyor![]()
daha yeni maçta tek başına dağıttı rakibi çok akıllı oyuncu şutları da fena değil önerrim,ayrıca bu ara herkes tek forvet 5'li orta sahayla oynuyor orta saha da rakibi boğmak iyi oluyor..

Telles IF'lik bir performans göstersinde tekrardan UT oynamaya baslayalim belki o sekilde FUT'de Galatasaray'a eklerler.
şuna bak kendi transferlerimizi oyunda oynuyamıyoruz gülsek mi ağlasak mı ?
Çok saçma bir durum elin İngiliz 3.lig takımının oyuncusunu transferini eklerler ama CL oynayan bir takımın 7 milyon avroluk topçusunu eklemezler. Bu arada Melo TOTS'e eklenirse oyunun gelmiş geçmiş en iyi defansif orta sahası olur.
Dogru söylemek gerekirse, Amrabat oyunda gercek hayat da oldugundan cok daha iyi.
Dogru söylemek gerekirse, Amrabat oyunda gercek hayat da oldugundan cok daha iyi.
bi 50k atsanıza bişi denicem
üff ne feci sinir bozucu bi Oyun.
Normal mi habere 90dak 'da gol yemek?
ya bide benim cok büyük bi handicapim var.
Ben bu tacitcal defending olayina daha yeni basladim... 1 hafta fln oldu.
Cogu kisi 1-2 Yildir oyniyor bu sistem ile. büyük bi fark oliyor
fena degilim defansif olarak... ama elbet bununla cokca oyniyan gibi degilim... en az 1 Ay fln bu tactical defendinge alismam gerekicek herhalde.
Siz de nekadar sürdü bu Tactical D. iyi kulanmayi...kac hafta gecdi?
bi 50k atsanıza bişi denicem