FIFA Ultimate Team

daha yeni maçta tek başına dağıttı rakibi çok akıllı oyuncu şutları da fena değil önerrim,ayrıca bu ara herkes tek forvet 5'li orta sahayla oynuyor orta saha da rakibi boğmak iyi oluyor..

Benim sistem de o zaten uzun zamandır 4-5-1 oynuyordum, sakin ve paslı oynarsan müthiş sistem.

Şimdi değişik bir taktikle oynamayı düşünüyorum, 3 lü defans 2cm 1 cam 2 st yapacam:)

Telles IF'lik bir performans göstersinde tekrardan UT oynamaya baslayalim belki o sekilde FUT'de Galatasaray'a eklerler.

şuna bak kendi transferlerimizi oyunda oynuyamıyoruz gülsek mi ağlasak mı ?

Çok saçma bir durum elin İngiliz 3.lig takımının oyuncusunu transferini eklerler ama CL oynayan bir takımın 7 milyon avroluk topçusunu eklemezler. Bu arada Melo TOTS'e eklenirse oyunun gelmiş geçmiş en iyi defansif orta sahası olur.

Çok saçma bir durum elin İngiliz 3.lig takımının oyuncusunu transferini eklerler ama CL oynayan bir takımın 7 milyon avroluk topçusunu eklemezler. Bu arada Melo TOTS'e eklenirse oyunun gelmiş geçmiş en iyi defansif orta sahası olur.

ovarel sene başında 67'idi tellesin belki onla ilgisi vardır hocam diyceğim ama sanmıyorum gremio da ki kartı var.. çok mu zor onu gs amblemine çevirmek

web Apps de güvenlik sorusunu unuttum, nasıl öğrenebilirim bilen var mı?

bi 50k atsanıza bişi denicem

nah.jpg

üff ne feci sinir bozucu bi Oyun.

Normal mi habere 90dak 'da gol yemek?

ya bide benim cok büyük bi handicapim var.

Ben bu tacitcal defending olayina daha yeni basladim... 1 hafta fln oldu.

Cogu kisi 1-2 Yildir oyniyor bu sistem ile. büyük bi fark oliyor

fena degilim defansif olarak... ama elbet bununla cokca oyniyan gibi degilim... en az 1 Ay fln bu tactical defendinge alismam gerekicek herhalde.

Siz de nekadar sürdü bu Tactical D. iyi kulanmayi...kac hafta gecdi?

üff ne feci sinir bozucu bi Oyun.

Normal mi habere 90dak 'da gol yemek?

ya bide benim cok büyük bi handicapim var.

Ben bu tacitcal defending olayina daha yeni basladim... 1 hafta fln oldu.

Cogu kisi 1-2 Yildir oyniyor bu sistem ile. büyük bi fark oliyor

fena degilim defansif olarak... ama elbet bununla cokca oyniyan gibi degilim... en az 1 Ay fln bu tactical defendinge alismam gerekicek herhalde.

Siz de nekadar sürdü bu Tactical D. iyi kulanmayi...kac hafta gecdi?

2 yıldır ancak.. :)

Geri
Üst Alt