Fena durmuyor ,Ben Ried If ile oynamistim hic memnun kalmamistim ,su Inform olsa varya müthis olur : Sylvain Distin FIFA 14 - 77 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
St Patricks Cupda sirf Nooblar dolmus resmen yav ,bütün mac McGeady ile cizgiye inip orta aciyorlar .Finalde kaybettim sinirden tüm takimi hemen sattim ,62lik LB ile McGeadyi kontol etmek acayip zor
Neyse önümüzdeki maclara bakicaz![]()
St Patricks Cupda sirf Nooblar dolmus resmen yav ,bütün mac McGeady ile cizgiye inip orta aciyorlar .Finalde kaybettim sinirden tüm takimi hemen sattim ,62lik LB ile McGeadyi kontol etmek acayip zor
nezamana kadar gecherli
deger mi extra st patrick icin kadro kurmak,oyuncular acayip pahali olmus
Kazancagina inaniyorsan takimi kur ,kupayi 1 saat de felan oyna ,takimi hemen sat ,yoksa oynama .
Ich würd an deiner Stelle nicht spielen bruder .Da spielen nur Noobs
LB ye trainging card uygulasaydin her seye +10
Skill moves yapan var mı ?
Mac icinde en etkililer hangisi ?
1 rollover (zidane 360 dönüş)
2 mcgeady spin /stop over
3 choop
* LG G2 Tapatalk *
ronaldo-choop çok iyi ceza sahası içisindeysen rakip seni tanımıyorsa penaltı bile yaptırabilirsin hemen yaptıktan sonra şut çek gol !![]()
Vidal ile upgrad Vidal arasinda fark cok mus sisce? 10k fark deger mi?
Vidal 85
Arturo Vidal FIFA 14 - 85 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Vidal 86
Arturo Vidal FIFA 14 - 86 Upgrade March 6 Upgrade - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Skill moves yapan var mı ?
Mac icinde en etkililer hangisi ?
1 rollover (zidane 360 dönüş)
2 mcgeady spin /stop over
3 choop
* LG G2 Tapatalk *
Ronaldo yu nasil alyiruz ut de
* LG G2 Tapatalk *
Bence En etkilisi budur :
[media]https://www.youtube.com/watch?v=j5oVXkvtywc[/media]
Roulettes ve Heel to Heel de baya etkilidir .