FIFA Ultimate Team

St Patricks Cupda sirf Nooblar dolmus resmen yav ,bütün mac McGeady ile cizgiye inip orta aciyorlar .Finalde kaybettim sinirden tüm takimi hemen sattim ,62lik LB ile McGeadyi kontol etmek acayip zor

Neyse önümüzdeki maclara bakicaz :)

nezamana kadar gecherli

St Patricks Cupda sirf Nooblar dolmus resmen yav ,bütün mac McGeady ile cizgiye inip orta aciyorlar .Finalde kaybettim sinirden tüm takimi hemen sattim ,62lik LB ile McGeadyi kontol etmek acayip zor

deger mi extra st patrick icin kadro kurmak,oyuncular acayip pahali olmus

Kazancagina inaniyorsan takimi kur ,kupayi 1 saat de felan oyna ,takimi hemen sat ,yoksa oynama .

Ich würd an deiner Stelle nicht spielen bruder .Da spielen nur Noobs

Hmm... Also die Gewinner Prämie sieht ja schon ganz geil aus 15k + 1 Premium Gold Set. Aber wenn du es schon nicht schaffst,schaffe ich es wahrscheinlich auch nicht.. :D

LB ye trainging card uygulasaydin her seye +10

LB ye trainging card uygulasaydin her seye +10

degmiyor ya, birde o kartlar baya pahali degil mi?(1000-1500 coins felan) Ben kaleciye yari final ve finallerde sürekli +10 herseye veriyordum,hic bir seye yaramiyordu.

Bir önceki mesajda 62 lik yazmisim yanlislikla adam hatta 58lik mis

Iarfhlaith Davoren FIFA 14 - 58 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Sirf Med/High diye oynatiyordum bunu ama McGeadye karsi sansi 0 ,+10 da bir seye yaramazdi ,kendisine +15 Def vermistim finalde

ea 4 tane pr gold pack vermis hediye hayirdir ins

Skill moves yapan var mı ?

Mac icinde en etkililer hangisi ?

1 rollover (zidane 360 dönüş)

2 mcgeady spin /stop over

3 choop

4 step over ve aag veya sola yönelme

5 sut ve hem pas ve yön (topu sag sola getirmek teknik(bi sekilde )

* LG G2 Tapatalk *

3 choop

* LG G2 Tapatalk *

ronaldo-choop çok iyi ceza sahası içisindeysen rakip seni tanımıyorsa penaltı bile yaptırabilirsin hemen yaptıktan sonra şut çek gol !:)

3 choop

* LG G2 Tapatalk *

Bence En etkilisi budur :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j5oVXkvtywc[/media]

Roulettes ve Heel to Heel de baya etkilidir .

Ronaldo yu nasil alyiruz ut de :D

* LG G2 Tapatalk *

paketten çıkma ihtimali nerdeyse yok gibi zaten hiç bir zaman ronaldom olmadı olmasın da benim takımım bana yeter ronaldolu olan takımlarıda gördük sırf ronaldoya gol attıracam diye maçı kaybettiler.. sorun yok..

Bence En etkilisi budur :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j5oVXkvtywc[/media]

Roulettes ve Heel to Heel de baya etkilidir .

Baba mi öyle geliyor yoksa bu roulette bazan olmiyir mu baska birsey yapiyor bende xD

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt