FIFA Ultimate Team

Allah packinizin bereketini bol tutsun ins

Balotelli vidal ve chiellini yi satamiyoruz...

Illaki alis fiyatinin yarisina kadar mi inmemiz mi gerekiyor ?

Daha 2 hafta oldu alalı..

* LG G2 Tapatalk *

@Talha Küllü

hybrid kadro kurabilirmisin :D

elimde di maria,suarez,balotelli,tevez,el sharawy,marcelo,chiellini,buffon,vidal,pogba var

tevezi falan satıp kimleri almalıyım

Ramires-Hernanes-Melo üçlü orta sahası ile ihya oldum diyebiliriz. (4-2-3-1)

Ama forvette Pato'ya kalmamak için Hernanes yerine Oscar'ı koyuyorum genelde. Oscar da str yok gibi almıyordum ama mükemmelmiş.

Ramires-Melo ikisi de H/H açıkçası şahane oldu. Kemik sesi geliyor rakipten.

Ramires-Hernanes-Melo üçlü orta sahası ile ihya oldum diyebiliriz. (4-2-3-1)

Ama forvette Pato'ya kalmamak için Hernanes yerine Oscar'ı koyuyorum genelde. Oscar da str yok gibi almıyordum ama mükemmelmiş.

Ramires-Melo ikisi de H/H açıkçası şahane oldu. Kemik sesi geliyor rakipten.

Forvete Jo al :D

* LG G2 Tapatalk *

Forvete Jo al :D

* LG G2 Tapatalk *

Geldi aklıma valla hava toplarını falan alır diye ama Oscar da pek güzelmiş. Solda da Willian olduğu için chemistry arıza çıkartmadan öne Benteke koydum.

Melo muazzamış bir de upgrade geldi ya. Serbest vuruşlarda içeri orta yapıyorum Melo kafayla atıyor. Uzun top şişir, Benteke indirir Melo uzaktan vurur gene atıyor.

Müthiş.

ahahaha yok genelde rakipler böyle oynuyor oluyor :D

benim adamlar hep yerlerde kalıyordu o yüzden Melo falan çok iyi geldi ayakta kalıyorlar her türlü.

Geldi aklıma valla hava toplarını falan alır diye ama Oscar da pek güzelmiş. Solda da Willian olduğu için chemistry arıza çıkartmadan öne Benteke koydum.

Melo muazzamış bir de upgrade geldi ya. Serbest vuruşlarda içeri orta yapıyorum Melo kafayla atıyor. Uzun top şişir, Benteke indirir Melo uzaktan vurur gene atıyor.

Müthiş.

Willian nasil oynuyor sende? Ben EPL Takimda Schürrle ile oynarim,ama belki Willian aliyorum

en iyi formasynlar hangisi?

4231(2) ile 41212 galiba?

4-3-3 (4) ve 4-2-3-1(2) bence. 4-1-2-1-2'yi bu sene hic sevmedim 13'te favorim idi.

busquet ve song ikilisi teknik acidan iyi sanki bi takimi oyle yapacam

Busquets'i denemedim de Song baya iyi bence defansif ozellikleri cok iyi + yavas da degil.

@Talha Küllü

hybrid kadro kurabilirmisin :D

elimde di maria,suarez,balotelli,tevez,el sharawy,marcelo,chiellini,buffon,vidal,pogba var

tevezi falan satıp kimleri almalıyım

Bence bu oyuncularla kadro kurmaya sartlama kendini, 2-3 oyuncu sec onlarin etrafina kur butce dahilinde. Ayrica Serie A'yi hybrid yapmak baya zor bu sene :(

4 macdir kaybediyorum..ne oldunu anlamiyorum Momentum mu bana karsi ben mi cok kötüyüm anlamadim gitdim..

Geri
Üst Alt