FIFA Ultimate Team

kaç kaç kaç unuttum şimdi bir taktik var..3 CAM 2 CDM 1 ST hepsi göbekte

yandaki iki Cam esasen Cam ama kanatlara açılıyorlar. Sağ CAM Rooney,sol CAM Silva, ortada Santi ile oynamıştım çok zevkli oluyordu. Ama sonra sıkıldım.

öyle çaprazdan falan seviyorsan deneyebilirsin. öne de Jovetic türü alıp verebilen bir adam atıtn mı tadından yenmiyor.

Bir çok atağı şut çekme gazıyla mındar ettiğim oluyor elimde değil duygularıma yenik düşüyorum hep jeneriklik goller peşindeyim :)

Ben 4-4-2'den vazgeçmem aga :D

Herif göz göre göre legacy savunma yapıyor.Bunların yöntemi neler ya anlatında bizde yapalım.Herif dört adamla birden legacy savunmayla dalıyor.Top oynamana imkan yok bu adamlara karşı.

Herif göz göre göre legacy savunma yapıyor.Bunların yöntemi neler ya anlatında bizde yapalım.Herif dört adamla birden legacy savunmayla dalıyor.Top oynamana imkan yok bu adamlara karşı.

Legacy Defending yok UT de.

Keske olsa... bu Tactical Defending cok bok birsey..

ben legacy defending ile cok cok iydiim... Tactical D. de gibi jokey yapiyordum..yani sadece "TOP AL" dügme ve sprint yapmiyordum...

kim ne nerse dersin... ben legacy ile cok daha keyif alioyrum.

yok efendim daha realstik olsun fln.. Ozmnd MANUEL yapin pas sut ortalari.. otomatik funksyonu yok edin FUT ve Seasons de.. hadi onu yapin bakalim yersen...

Legacy Defending yok UT de.

Keske olsa... bu Tactical Defending cok bok birsey..

ben legacy defending ile cok cok iydiim... Tactical D. de gibi jokey yapiyordum..yani sadece "TOP AL" dügme ve sprint yapmiyordum...

kim ne nerse dersin... ben legacy ile cok daha keyif alioyrum.

evet yok.Ama yapmanın yolunu bulan var işte sıkıntıda o :D

evet yok.Ama yapmanın yolunu bulan var işte sıkıntıda o :D

yok efendim daha realstik olsun fln.. Ozmnd MANUEL yapin pas sut ortalari.. otomatik funksyonu yok edin FUT ve Seasons de.. hadi onu yapin bakalim yersen...

:D

berki yanlis görden.. berki adam sadece Contain yapiyor..bazen otomatiken aliyor oyuncu..

böyle bi hile zor olur bence online modus da :D

Beyler şimdi çok kritik bir sorum var. Ben şimdi bi bundesliga kadrosu kurdum. Reuslu Lewa lı falan baya tatlı bişi. 4-1-2-1-2 oynuyorumCam pozisyonunda İlkay Cdm de Luiz Gustavo yu oynatıyorum. Ama Luiz Gustavo o güzel BVB-Bayern kadrosundasanki param yokmuş fakirmişimde coins im yetmediği için mecburiyetten koymuşum gibi duruyo. Şimdi ben diyorumki İlkay ı Cdm ye koysam Götze yi Cam a koysam İlkay H/H workrate i ve 1.80 boyuyla çok mu kötü olur orda? İlkaydanda Luiz Gustavo dan da memnunum ama çok gözüme batıyor kadroma bakarken

Beyler şimdi çok kritik bir sorum var. Ben şimdi bi bundesliga kadrosu kurdum. Reuslu Lewa lı falan baya tatlı bişi. 4-1-2-1-2 oynuyorumCam pozisyonunda İlkay Cdm de Luiz Gustavo yu oynatıyorum. Ama Luiz Gustavo o güzel BVB-Bayern kadrosundasanki param yokmuş fakirmişimde coins im yetmediği için mecburiyetten koymuşum gibi duruyo. Şimdi ben diyorumki İlkay ı Cdm ye koysam Götze yi Cam a koysam İlkay H/H workrate i ve 1.80 boyuyla çok mu kötü olur orda? İlkaydanda Luiz Gustavo dan da memnunum ama çok gözüme batıyor kadroma bakarken

Isine yariyorsa bosver... oyna ya :D

Bence Schweinsteigeri al DMC ye..yakisir.

duydumda... EA service hotline a yazip "Oyuncum kayboldu" dedinde bazen sana o oyuncuyu veriyorlarmis...

Messi veya Cr7 haric ne bilim diyelim Silva fln istiyorsun bu yoldan bi denemekde fayda var gibi..

Ihtimal nasil sisce?

tek göbek oyuncusu ile oynarken Götze'ye gerek yok bence. Bastian'ı alıp koy DMC'ye.

İlkay-Bastian-Götze tatlı oluor normalde 4-2-3-1 yahut 4-3-3 te

Beyler 4-4-1-1 oynayin derim .Bence oyundaki en iyi Formation hemde acik ara :)

4-4-1-1 ile oynadigim maclarin yüzde 95ini kazanmama ragmen diger formationlari da sürekli deniyorum ,arada Maglubiyetler olsun diye :)

Suan ki takimlarim :

x3m94p.png

wL59zo.png

KDgnNZ.png

wj947D.png

Su Transfermarkt düzelsin 4-3-3 False 9 bir Kadro yapcam :)

beyler Workrathes aslinda okadar cok önemli degil.. her mac baslangicinda Formasyon yerinde Workrathleri kendisi degisdirebiliyorsunuz?

1382839_542404479177984_2105181760_n.jpg

Ben oyunu yavas arkadan kurmayi kisa paslari sevioyrum...bi nevi "tiki-taka"nin daha az pasli Oyun stili..

yanliz UT de hic olmiyor bu .. bu "hic bitmeyen Stamina" ve "Ultra-Attack ve PRESSING 90dak" Oyunu cok boziyor bence.

ultra attack olmuyo ki what u on about Arif

oliyor.

Mentalite en saga..extre, offensiv... bide "high pressure" tactic uyguliyorlar.. analog tuslar ile.

bide ofansif formasyon seciyorlar..

nerden biliyonki

ultra attack falan olmiyor benim oynadigim adamlarda surekli 4 defans geride yani ultra d yapiyorlar

1.ligte Şampiyonluğa bir maç var beraberlik yetiyor ama koduğumun evlatları yine hile yaparak maçtan çıkıyor bizim şampiyonlukta güme gidiyor :mad-49::mad-49::mad-49:

Bir değil 2 değil kaçıncı kez başıma geldi sayamadım.Bu kadar olmazki ama sonra o sinir ve moral bozukluğu ile oynayınca kaybedip ligten düşüyorum..

Onun bunun evlatları oyundan soğuttular yeminle :mad::mad:

1.ligte Şampiyonluğa bir maç var beraberlik yetiyor ama koduğumun evlatları yine hile yaparak maçtan çıkıyor bizim şampiyonlukta güme gidiyor :mad-49::mad-49::mad-49:

Bir değil 2 değil kaçıncı kez başıma geldi sayamadım.Bu kadar olmazki ama sonra o sinir ve moral bozukluğu ile oynayınca kaybedip ligten düşüyorum..

Onun bunun evlatları oyundan soğuttular yeminle :mad::mad:

Niye yapiyorlar bunu ?

Ellerine ne geciyor ?

Aslinda fifa 15 i yeni konsollarda oynamak gerek!ps4 fln

* LG G2 Tapatalk *

Arif almancam zayıf her hawsun dibe ein in die backh seviyesinde. O menüye nerden giriyoz la

Team Manangement-> Formasyon -> X veya O bas.. ondan sonra zaten menü geliyor

,,change workrahtes" fln bi bak internetde... custom Tactic yapiyorsun oyun icinde de analog nan taktigi cagriyorsun

fifa 13 den bi video

[media]https://www.youtube.com/watch?v=X5wRxtgoCV8[/media]

AMA FIFA 14 de oliyor muve birsey getiriyor mu belli degil..

Bilinen bi olay o zaten ama uzun is her mac her mac. Ghey.

Geri
Üst Alt