FIFA Ultimate Team

Bana göre en iyi formasyon 4-4-2nin 2 ön liberolu olanı hele ayağı top yapanda ön libero olursa tadından yenmiyor..

Hem iyi defans hemde kanatlar ve 2 forvetinle 4 kişilik hücum rakibi bayıltıyor tabi taktiğe alışmak gerek..

Yediğim gol sayısı yarı yarıya düştü diyebilirim..

Genelde en uyuz olduğum topları kafayla aut atışlarını indirip herifler gol atıyodu uzun toplarla ama o pas bağlantısını kestiğim anda kontra atağı ben ona yapıyorum ve ilerde usta golcün varsa işi bitiriyor..

calisiyor mu? biara bug vardi bütün yocunular M/M workrathes olyiordu?

bide sen FIFA 14 de TIKI TAKA OYUN tarji hakinda ne düsüniyorsun? Oliyor mu.. efective?

orda m/m olmasının sebebi formationu kaydettikten sonra Start a basmak gerekiyor taktik üzerinde.Start a basmadan çıkılırsa taktik sahaya yansımıyor.

Tam 4 maçtır rakipler santrada oyundan çıkıyor.İyice boku çıkmış bu işin.

Bıktırdı artık vallaha 10 15 gündür origini bile açmıyorum artık o derece

Telles FUT'de Galatasaray'a eklendi. Arda seasons'da 85 oldu aylar sonunda feedback'ime cevap aldım. Sneijder'e yakın zamanda hız upgrade gelecek.

bi tane türk geldi.Dallama 3-1 yenilirken sürekli oyunu durdurdu.Sonra benim origin koptu.

origin i memphis1tr , ekleyip cheat diye report ederseniz sevinirim:cool:

Sinir sisteminizi düşünüyosanız oynamayın şu oyunu açmıyorum bile artık :)

Afedersin ama Oyuncularda 99 li atirbutlar olunca bu FUT zaten SACMA olur.

normal Oyuncu cardlar olsa sadece daha iyi olur. bu ne ya inform, fln filan 95-99li atributlar fln

Inglizler ile oyun keyifi az sürdü... dedim ki bi Brazilya takim olmazsa olmaz.. herhalde FIFA 14 UT de son takimim olacak.

hem Melo hem R10 Reis =)

6673ce-1397164247.png

Inglizler ile oyun keyifi az sürdü... dedim ki bi Brazilya takim olmazsa olmaz.. herhalde FIFA 14 UT de son takimim olacak.

hem Melo hem R10 Reis =)

6673ce-1397164247.png

Beyler

Pato va Fred vs Lima va Jo ???

Hangi brazil ST secilir

Costa ispanyol oldu :/

* LG G2 Tapatalk *

Benim icin de FUT bitti artik...

Son 500.000 Coinsla packs actim ama yine hic bir sey cikmadi,saka gibi. Zaten oyun zevk vermiryordu artik..Umarim Fifa 15'te Süper Lig olacak...:encouragement:

Benim icin de FUT bitti artik...

Son 500.000 Coinsla packs actim ama yine hic bir sey cikmadi,saka gibi. Zaten oyun zevk vermiryordu artik..Umarim Fifa 15'te Süper Lig olacak...:encouragement:

ya bende gec basladim... UT ye.. pat diye DIV"2 ye cikdimhemde Tactical Defendin yeni basladim... simdi DIV1 TITLE kazanmadan da UT olayini kenara birakamam :D

Brazilya Milli Takim misali takim yapmak istioyrum..bi sayfe geride kadro var.. sence nasil..veya farklilik yapim mi?

ya bende gec basladim... UT ye.. pat diye DIV"2 ye cikdimhemde Tactical Defendin yeni basladim... simdi DIV1 TITLE kazanmadan da UT olayini kenara birakamam :D

Brazilya Milli Takim misali takim yapmak istioyrum..bi sayfe geride kadro var.. sence nasil..veya farklilik yapim mi?

Jo bi dene Arif,gecen gün Season'de JO ile 3 Tane kafa golü attim :D Ayni zamanda Hayvan gibi,Topu iyi sakliyor vs vs yaninda da Pato iyi gider. Kanatlarda iki tane hizli Winger.

Pack olayı tamamen tuzak

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saka resmen ya...500.000 coinla pack actim bir bok cikmadi allah belani versin,neyse Season ve Career Mode de var..FUT'dan zaten sikildim son günlerde. Ben zaten sadece Hafta sonunda oynarim aslinda ,Seasons de iyi...

Saka resmen ya...500.000 coinla pack actim bir bok cikmadi allah belani versin,neyse Season ve Career Mode de var..FUT'dan zaten sikildim son günlerde. Ben zaten sadece Hafta sonunda oynarim aslinda ,Seasons de iyi...

Ben telefondan oynuyorum öyle çok bi bağımlılığım yok zaten bilgisayardakiyle uzaktan yakından alakası yok vakit geçirmek için oynuyorum böyle menajerlik yapmayı takım kurmayı severim o yüzden oynuyorum boş vakitlerde

Geri
Üst Alt