Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Varmi su an mavi pack
●○●
Var, 2 gün var daha yanilmiyorsam. 10 pack acabiliyorsun sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varmi su an mavi pack
●○●
Var, 2 gün var daha yanilmiyorsam. 10 pack acabiliyorsun sadece.
Gecen açtım ben mavi pack den ama icinden ne mavi kart nede iyi bir oyuncu çıktı. Bu mavilerden mavi kart cikmiyor mu yaw
●○●
10 tane mavi pack acabilirsin. Hepsinden cikacak diye birsey yok ama bana dedigim gibi IF Podolski, TOTS Kompany ve TOTS Ramsey cikti. Yani cikma ihtimali daha yüksek heralde normal packlere göre.
Season modu supermis ya lan futla bosa ugrasmisiz falla.
Sacma oyun diyen necati sen ps4 alinca fut dan cikmaz olmus yanlis mi hatirliyorum yoksa![]()

Sneijder MOTM cikti. Yeniden oyuna basliyorumCoins alacagim,Sneijder MOTM,Drogba,Melo if ile bir kadro yapacagim.
@Şerafettin KOÇ
Sneijder Fifa 15'te nasil bir Overall alacak?
Bence en az 86 olmasi lazim. 1 Sene önce 87di .
Downgrade falan olmaz dimi? EA böyle sacma seyler bazen yapiyor.
ne downgradesi yapmazlar takımın bu sene en iyisi meloyla birlikte inşallah düşürme olmazda seneye iyi bir forvette seasonsda fena parçalarız yabancıları
Bronze takım muhabbeti tamamen hileymiş.Bikaç video izledim.Trainer var.Onu uygulayan adam maçı kazanmış sayılıyor.Karşı takımı etkilemiyor.O şekilde 2 saatte kaç maç kazanılır,kaç turnuva kazanılır hesap edin.Pc üzerinde malesef hile yapılamayacak oyun yok.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=wBMOu86eVAM[/media]
arkadaş bu ne ya ben açsam sabri,pedro falan gelir 100 k bir tarafıma oturur