[media]https://www.youtube.com/watch?v=wBMOu86eVAM[/media]
arkadaş bu ne ya ben açsam sabri,pedro falan gelir 100 k bir tarafıma oturur
BEST deqil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=wBMOu86eVAM[/media]
arkadaş bu ne ya ben açsam sabri,pedro falan gelir 100 k bir tarafıma oturur
Sneijder veya Semih sürprizi bekliyorum EA'den bu hafta. Mevlüt'de IF olmayi haketti bence özellikle attiig 2. gol cok güzel.
Alaba disinda pek degerli TOTS'da yok gerci.
Basgan,Sneijder seneye LW falan olmasin,en az 86 Overall olsun bize yeter.
Ha bence 4 Stars Skills de artik geri versinler. Fifa 13'te 4 Stars Skills vardi simdi yok,birde böyle bir sey var: Shot Power: 86 , Long Shots: 84
Bence böyle olmali: Long Shots: 88 , Shot Power: 87.
Finishing iste en az 80-82. Hocam senin görüsün nasil bu Konuda? Bunlar neden Sneijderde cok zor update veriyor ya,korkuyorlar sanki ...
LW olmaz 85 olur en az. 4 skills zor tabi bana Sneijder'in skills dolu bir videosunu hazırlarsan olabilir. Finishing ve Long shots biraz artabilir. Sneijder İngiltere veya İspanya'da oynayıpta bu kadar gol atmış olsaydı 87 olurdu. Her ligin bir "stats ladderi" var. Mesela İngiltere liginde 95 Türkiye liginde 85 oluyor.
lan bu webapte adam list edemiyorum niye acaba yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lan bu webapte adam list edemiyorum niye acaba yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu arada Fenerbahce Fifa 15'te olacak,Ömer Temeli Twitter de aciklanmis. Keske Süper Ligde olsaydi.
Ömer Temelli'nin ne alakası varmış yav :crushed: Bu adam saçma saçma transfer haberleri veren adam değil mi?
LW olmaz 85 olur en az. 4 skills zor tabi bana Sneijder'in skills dolu bir videosunu hazırlarsan olabilir. Finishing ve Long shots biraz artabilir. Sneijder İngiltere veya İspanya'da oynayıpta bu kadar gol atmış olsaydı 87 olurdu. Her ligin bir "stats ladderi" var. Mesela İngiltere liginde 95 Türkiye liginde 85 oluyor.
Bu arada Fenerbahce Fifa 15'te olacak,Ömer Temeli Twitter de aciklanmis. Keske Süper Ligde olsaydi.
Olsun..sadece gercekde degilde biraz da fifa da koyalım fenere
* LG G2 Tapatalk *