FIFA Ultimate Team

Sneijder veya Semih sürprizi bekliyorum EA'den bu hafta. Mevlüt'de IF olmayi haketti bence özellikle attiig 2. gol cok güzel.

Basgan,Sneijder seneye LW falan olmasin,en az 86 Overall olsun bize yeter. :D

Ha bence 4 Stars Skills de artik geri versinler. Fifa 13'te 4 Stars Skills vardi simdi yok,birde böyle bir sey var: Shot Power: 86 , Long Shots: 84

Bence böyle olmali: Long Shots: 88 , Shot Power: 87.

Finishing iste en az 80-82. Hocam senin görüsün nasil bu Konuda? Bunlar neden Sneijderde cok zor update veriyor ya,korkuyorlar sanki ...

Basgan,Sneijder seneye LW falan olmasin,en az 86 Overall olsun bize yeter. :D

Ha bence 4 Stars Skills de artik geri versinler. Fifa 13'te 4 Stars Skills vardi simdi yok,birde böyle bir sey var: Shot Power: 86 , Long Shots: 84

Bence böyle olmali: Long Shots: 88 , Shot Power: 87.

Finishing iste en az 80-82. Hocam senin görüsün nasil bu Konuda? Bunlar neden Sneijderde cok zor update veriyor ya,korkuyorlar sanki ...

LW olmaz 85 olur en az. 4 skills zor tabi bana Sneijder'in skills dolu bir videosunu hazırlarsan olabilir. Finishing ve Long shots biraz artabilir. Sneijder İngiltere veya İspanya'da oynayıpta bu kadar gol atmış olsaydı 87 olurdu. Her ligin bir "stats ladderi" var. Mesela İngiltere liginde 95 Türkiye liginde 85 oluyor.

LW olmaz 85 olur en az. 4 skills zor tabi bana Sneijder'in skills dolu bir videosunu hazırlarsan olabilir. Finishing ve Long shots biraz artabilir. Sneijder İngiltere veya İspanya'da oynayıpta bu kadar gol atmış olsaydı 87 olurdu. Her ligin bir "stats ladderi" var. Mesela İngiltere liginde 95 Türkiye liginde 85 oluyor.

Eyvallah Kardes,tamam belki böyle bir Videoya yaparim,yaparsam sana yollayacağım..:)

lan bu webapte adam list edemiyorum niye acaba yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

son maca hep hileci gelmek zorundami acaba hersey bosa gidiyo kac oldu bu

Bu arada Fenerbahce Fifa 15'te olacak,Ömer Temeli Twitter de aciklanmis. Keske Süper Ligde olsaydi.

UEFA Konami ile anlaşmaya sıcak bakmıyormuş Ea Sports Şampiyonlar Ligi,Avrupa Ligi,Copa Libarto Doresi almak için harekete geçmiş ayrıtılar 10 Haziranda... Oyuna eğer teknoloji yetiştirilirse belki Kadın Futbolu da eklenebilirmiş..!

Hocam bence 3 Skill Gayet yeterli zaten aman aman harekette yapmıyor müthiş top kontrolü var o yüzden hareket yapıyormuş gibi geliyor gözümüze sadece reaksiyonu çok düşük 79 az, geçen sene 86'ydı reaksiyonu reaksiyon galiba top gelmeden önce gösterdiği tepki falan bence sneijder en az reaksiyon 82 olması lazım neyse finishing(82) de artarsa çok iyi olur yine de saol sayende 76 oldu sene başında 63 dü teşekkürler..!

Wesley Sneijder FIFA 14 - 84 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Şu karta göre konuşuyorum.

Acc iyi, Speed yükselsin. Reactions, Balance ve Agility yükselsin.

Positioning en az 84 falan olmalı.

Ball control iyi/yükselebilir. Dribbling 85 civarı olabilir. FKA 88, Long Pass 90-92, Long Shots 89, Short Pass 89, Shot Power 90 falan filan.

En az da 87 rating olmalı, bilemedin 86.

Eğer Dünya Kupası'nda iyi oynarsa baya iyi bi kartı olur seneye.

Geri
Üst Alt