FIFA Ultimate Team

Semih nah Medium Atak workrathes vardir... herif mac boyu max 2 kere cikar :D

Lan Med attack workrate'i olan topçular ileri mi çıkıp duruyo sanki? Koscielny, Terry, Vidic, Mertesacker, Godin, Cahill, Dante falan kaç defa ileri çıkıyo hasta etme adamı.

+ Şerafettin, Pace de en az 75 olmalı.

Lan Med attack workrate'i olan topçular ileri mi çıkıp duruyo sanki? Koscielny, Terry, Vidic, Mertesacker, Godin, Cahill, Dante falan kaç defa ileri çıkıyo hasta etme adamı.

Semihi napican sag bekde..FIFA gibi oynda Stoper cevrimi hantal oyuncu yu napican sag bekde..her türlü eboue veya Sabri daha iyi orda

Semihi napican sag bekde..FIFA gibi oynda Stoper cevrimi hantal oyuncu yu napican sag bekde..her türlü eboue veya Sabri daha iyi orda

In Form olursa alırım takıntı var bende. Bi de rating ve card tye (rare-non rare gold) takıntısı var Sabri ve Eboue'yi koymam :asd2:

@Şerafettin KOÇ

EA'e söyle de Semih'i Med/Med yapsınlar. Seneye sağ bek oynayacak gibi, In Form'u falan çıkarsa L/H, M/H gibi saçma bi workrate olmasın :asd2:

Ki Med/Med de anormal değil Semih için.

Valla iki mac sag bek oynadi diye hemen RB karti cikarmazlar bence. Sezon öncesi hazirlik kampina da bakiyorlar. Takima kaliteli bir sag bek alinirsa zaten gerek kalmaz. Simdilik en azindan M/H olmasi icin ugrasirim elimden geldigince. Pace zaten seasons'da acc 69 sprint speed 73. Acceleration 72 sprint speed 75 gibi olabilir.

Valla iki mac sag bek oynadi diye hemen RB karti cikarmazlar bence. Sezon öncesi hazirlik kampina da bakiyorlar. Takima kaliteli bir sag bek alinirsa zaten gerek kalmaz. Simdilik en azindan M/H olmasi icin ugrasirim elimden geldigince. Pace zaten seasons'da acc 69 sprint speed 73. Acceleration 72 sprint speed 75 gibi olabilir.

Yok seneye sağ bek oynayıp In Form alırsa diye dedim. İnşallah kaliteli bi sağ bek alırız da gerek kalmaz ama.

gs 15

muslera 81

eboue 74

sabry 71

veysel 72

telles 75

chedjou 74

dany 77

semih 75

balta 72

gokhan 73

salih 70

ceyhun 60

yekta 71

emre 69

hajrovic 68

hamit 72

selcuk 77

melo 80

sneijder 85

aydin 72

bruma 71

umut 73

amrabat 74

burak 76

ontivero 62

gs 15

muslera 81

eboue 74

sabry 71

veysel 72

telles 75

chedjou 74

dany 77

semih 75

balta 72

gokhan 73

salih 70

ceyhun 60

yekta 71

emre 69

hajrovic 68

hamit 72

selcuk 77

melo 80

sneijder 85

aydin 72

bruma 71

umut 73

amrabat 74

burak 76

ontivero 62

bu duruma göre Galatasarayın overall'i 3.5 yıldız malesef hull city den bile güçsüzüz....

Gaingolddan coin aldım gelmedi lan 2 gün oldu..

Live chattan yardım isteyecem kimseyle görüşemiyorum bağlanmıyor kimseye mail atıyorum cevap yok..

Vay annesini ya..

15-

Fernando Muslera - 83

Veysel Sari - 73

Aurelien Chedjou - 80

Semih Kaya - 79

Alex Telles - 76

Felipe Melo - 83

Yekta Kurtulus - 73

Selcuk Inan - 79

Izet Hajrovic - 75

Burak Yilmaz - 79

Wesley Sneijder - 86

Armindo Bruma - 77

N Amrabat - 77

Dany - 73

Emre Colak - 72

Salih Dursun - 60

Umut Gündogan - 67

Gülselam - 70

Hakan Balta - 75

Eboue - 76

Zan - 75

A.Yilmaz - 72

Hamit Altintop - 75

Şuan forumlarda 1 milyon coins 30 TL fiyattan satılıyor.Hileciler işin suyunu çıkardı.Fiyatlar inanılmaz düştü.

Yok seneye sağ bek oynayıp In Form alırsa diye dedim. İnşallah kaliteli bi sağ bek alırız da gerek kalmaz ama.

Talha oynadıgın bölgeylede alakalı olabilir.Avrupada Div1 de 10 maçtan 8i başlamadan kopuyor.Millet birbirine trainer satıyor.Coins kasmak adı altında.Ben malesef oynamıyorum artık.Seasona başladım.

Bu nasıl bir oyun. Uzun zamandır UT oynamıyordum. Bir oynayayım dedim. High pressure abuserlardan geçilmiyor. Div 2d den div 4'e düştüm. Bundan 4-5 ay önce div1'de title için oynuyordum. Şimdileri 3 pas yapamıyorum. Rakipler hayvam gibi mücadele ediyor. Her pasımı engelliyorlar. Oyuncularım uçuyor hakem faul vermiyor. Ben rakipe dokunuyorum hemen faul. Nasıl bir custom tactic ile oynuyor bunlar? 4-5 ay da ne değişti anlamadım. Daha önceleri de vardı bu high pressure ama şimdi daha kötü. Herhalde ELO'da yüksek bütün rakipler müthiş savunma yapıyor. Ne yapabilirim. Navas gibi oyuncular Kompany gibi oyuncuları yere yıkıyor resmen.

Bu nasıl bir oyun. Uzun zamandır UT oynamıyordum. Bir oynayayım dedim. High pressure abuserlardan geçilmiyor. Div 2d den div 4'e düştüm. Bundan 4-5 ay önce div1'de title için oynuyordum. Şimdileri 3 pas yapamıyorum. Rakipler hayvam gibi mücadele ediyor. Her pasımı engelliyorlar. Oyuncularım uçuyor hakem faul vermiyor. Ben rakipe dokunuyorum hemen faul. Nasıl bir custom tactic ile oynuyor bunlar? 4-5 ay da ne değişti anlamadım. Daha önceleri de vardı bu high pressure ama şimdi daha kötü. Herhalde ELO'da yüksek bütün rakipler müthiş savunma yapıyor. Ne yapabilirim. Navas gibi oyuncular Kompany gibi oyuncuları yere yıkıyor resmen.

Hocam bu klasik bir Momentum,kadoryu degis veya bekle.

PS: Sneijder Overall 86-87 olsun bi zahmet. :( :D

Longshot,Shoot Power,Finishing,Sprint Speed & yükselsinler ya. :( S

İyi bir DK oynasın olabilir. Galatasaray'da oynadığı için şu an 85'den fazla olmaz gibi.

Alex zamaninda Fenerbahce'de 86 Overall vardi. Umarim Sneijder iyi bir Dk oynar ve Fifa 15'te 86/87 olur. Muslera de bir upgrade alsa müthis olur ama zor ..

Burak biraz fazla downgrade olmus. Fifa 15'te en az 80 olmali. Sonucta yinede Galatasarayin en iyi golcüsü,biraz cok downgrade etmisler. Melo icin 83 iyi.

Geri
Üst Alt