Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.622
- 4.506
- 1.328
sampiyon olduktan sonra her sey tersine döndü. sahada dayak yiyoruz resmen döve döve 3. lige kadar geriledim. büyük bir mucize olmazsa buradan da düsecegim.
oyunun yav....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sampiyon olduktan sonra her sey tersine döndü. sahada dayak yiyoruz resmen döve döve 3. lige kadar geriledim. büyük bir mucize olmazsa buradan da düsecegim.
Div 4'de ben bu aralar oha sende mi div 4 oynuyorsun dediğim adamlar çıkıyor. Soruyorum onlarda 1'den 4'de düşmüş. Neyse title alıp tekrar 3'e çıkmak üzereyim.
Bide son olarak: Amrabat Malaga'da cok iyi oynadi. Malagin en önemli oyuncusu oldu,ama downgrade almis.
momentum olayi bu sene cok komik. önceden oyuncularin malliklari 5-10 mac falan sürüyordu simdi 3-4 lig birden düsüyorsun. 1.ligde sampiyon olan takim bu kadar nasil geriler sorusuna mantikli bir cevap bulamazsiniz.
momentum olayi bu sene cok komik. önceden oyuncularin malliklari 5-10 mac falan sürüyordu simdi 3-4 lig birden düsüyorsun. 1.ligde sampiyon olan takim bu kadar nasil geriler sorusuna mantikli bir cevap bulamazsiniz.
mesela bi de su var 10 kisi kalan rakipleri yenemiyorum bir keresinde 3-0'lik skoru bile verdim. adamlara ne oluyorsa artik her oyuncu iki kisilik oynamaya basliyor benimkiler de duruyor, pas bile atamiyorlar. bu olay 4-5 kere basima geldi ve her defasinda rahat bir galibiyeti verdim.
seasons oynuyorsan hep aynı takım alma 3 maç gs al 1 maç liverpool yoksa bazen Galatasaray oluyorum Psg geliyor adamda ibo var vuruyor gol ama bazende shaktar zenit falan geliyor hulku tut yeter ezersin zaten bi aksilik olmazsa...
yok haci season oynamiyorum ben pek, ut oynuyorum sadece. seasonda sürekli real geliyordu bana o yüzden oynamiyorum artik.
ELO ile alakalı da olabilir. Senin galibiyet oranına göre rakipler çıkıyor hangi div'de olursan ol.
ut' da da 2-3 maça bir taktik değiştir işe yarar oyuncu değiştir her maç 70'den sorna 2 oyuncu değiştir bi dediğimi dene 3 maçta bir taktik her maç 2 oyuncu değişikliği forvet değil orta saha..!
ahh bi aralar bende 1. division oynuyordum. Nasil olduysa 4'e dustum ve gidisat 5i gosteriyor..
yok haci season oynamiyorum ben pek, ut oynuyorum sadece. seasonda sürekli real geliyordu bana o yüzden oynamiyorum artik.