FIFA Ultimate Team

Div 4'de ben bu aralar oha sende mi div 4 oynuyorsun dediğim adamlar çıkıyor. Soruyorum onlarda 1'den 4'de düşmüş. Neyse title alıp tekrar 3'e çıkmak üzereyim.

momentum olayi bu sene cok komik. önceden oyuncularin malliklari 5-10 mac falan sürüyordu simdi 3-4 lig birden düsüyorsun. 1.ligde sampiyon olan takim bu kadar nasil geriler sorusuna mantikli bir cevap bulamazsiniz.

Ea ut bu div1 deki durumu pc de düzeltmezse seneye param cebimde kalır arkadaş. Hafta sonu yarım saat rakip aradım. Yarım saat sonraki maçta 2 kornerde de adamım sakatlandı. Santrada 2 adamım çarpıştı sakatlandı biri. Şurda stres atmak için bir oyun oynucaz gerilip daha kötü oluyoruz.

mesela bi de su var 10 kisi kalan rakipleri yenemiyorum bir keresinde 3-0'lik skoru bile verdim. adamlara ne oluyorsa artik her oyuncu iki kisilik oynamaya basliyor benimkiler de duruyor, pas bile atamiyorlar. bu olay 4-5 kere basima geldi ve her defasinda rahat bir galibiyeti verdim.

momentum olayi bu sene cok komik. önceden oyuncularin malliklari 5-10 mac falan sürüyordu simdi 3-4 lig birden düsüyorsun. 1.ligde sampiyon olan takim bu kadar nasil geriler sorusuna mantikli bir cevap bulamazsiniz.

seasons oynuyorsan hep aynı takım alma 3 maç gs al 1 maç liverpool yoksa bazen Galatasaray oluyorum Psg geliyor adamda ibo var vuruyor gol ama bazende shaktar zenit falan geliyor hulku tut yeter ezersin zaten bi aksilik olmazsa...

ELO ile alakalı da olabilir. Senin galibiyet oranına göre rakipler çıkıyor hangi div'de olursan ol.

90. dakika'da iki korner golu yedim. Böyle oyunun ben @#! $! $@#!?

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

mesela bi de su var 10 kisi kalan rakipleri yenemiyorum bir keresinde 3-0'lik skoru bile verdim. adamlara ne oluyorsa artik her oyuncu iki kisilik oynamaya basliyor benimkiler de duruyor, pas bile atamiyorlar. bu olay 4-5 kere basima geldi ve her defasinda rahat bir galibiyeti verdim.

oyuncu değiştir defansif oynama hep balance oyna yapcak birşey yok benim de başıma geliyor şu an pisayadaki açık ara en iyi futbol oyunu bu şampiyonlar liginin lisansını da alırlarsa pes tozlu raflara karışır..

seasons oynuyorsan hep aynı takım alma 3 maç gs al 1 maç liverpool yoksa bazen Galatasaray oluyorum Psg geliyor adamda ibo var vuruyor gol ama bazende shaktar zenit falan geliyor hulku tut yeter ezersin zaten bi aksilik olmazsa...

yok haci season oynamiyorum ben pek, ut oynuyorum sadece. seasonda sürekli real geliyordu bana o yüzden oynamiyorum artik.

yok haci season oynamiyorum ben pek, ut oynuyorum sadece. seasonda sürekli real geliyordu bana o yüzden oynamiyorum artik.

ut' da da 2-3 maça bir taktik değiştir işe yarar oyuncu değiştir her maç 70'den sorna 2 oyuncu değiştir bi dediğimi dene 3 maçta bir taktik her maç 2 oyuncu değişikliği forvet değil orta saha..!

ELO ile alakalı da olabilir. Senin galibiyet oranına göre rakipler çıkıyor hangi div'de olursan ol.

ilk basta galibiyet oranim 60-3-10 falandi simdi 80-10-45 gibi bir sey olmasi lazim oyun resmen istatistikleri dengeliyor.

ut' da da 2-3 maça bir taktik değiştir işe yarar oyuncu değiştir her maç 70'den sorna 2 oyuncu değiştir bi dediğimi dene 3 maçta bir taktik her maç 2 oyuncu değişikliği forvet değil orta saha..!

bunu bi denerim bakalim.

ahh bi aralar bende 1. division oynuyordum. Nasil olduysa 4'e dustum ve gidisat 5i gosteriyor..

deli gibi kosan adamlar gitti sahada yürüyen beceriksiz mallar geldi birden bire bana. bos alanlara bile kosmuyor artik adamlar saka gibi.

ea'in resmi forumunda bu olaylari konusmak yasaklanmis momentum olayini örtbas etmeye calisiyorlar.

Bu arada yarın İspanyol TOTS çıkacak oyuncuların değeri daha fazla düşer muhtemelen.

Geri
Üst Alt