FIFA Ultimate Team

[attachment=10213:Unbenannt.jpg]

takim bu seasonda da genelde münih veya bvb'yi alirim.

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 51
Necati fenerli

Creation centre de fb indirip onunla oynar

* LG G2 Tapatalk *

Fb olsa keske ut de super turkey kadro kurulur

Bende seasons bvb aqarr

Kardom

Lewa

Miki yilkay reus auba

Nuri

Sch hums sok pisc

Az once italya milli takimi geldi dk 2 attim adam 53 de cikti :D

Fb olsa keske ut de super turkey kadro kurulur

Bende seasons bvb aqarr

Kardom

Lewa

Miki yilkay reus auba

Nuri

Sch hums sok pisc

Az once italya milli takimi geldi dk 2 attim adam 53 de cikti :D

Tek!takim gicik ve heyecan vermiyor

Tek takim seasons oynarim

* LG G2 Tapatalk *

Valla bana madrid psg atletico italya milli belcika milli arsenal city manu fln geliyor surekli daha baska geldigini gormedim

Şikeciler gelecek yıl FİFA'da yok. Resmi bilgi olağanüstü bir durum olmadıktan sonra.

EA'den aldım bilgiyi.

Eline saglik büyüksün Kardes,ama Ömer Temelli neden "olacak" diyor. Aslinda kötü olmazdi. Ultimate Team'de iyi bir Takim kuracaktim.

Season'te güzel GS-FB Derbiler olurdu,yani keyifli olurdu bence ama Galatasaray varsa sorun yok. :) Süper Lig bi daha gelmez oyuna bence,bu tren kacti artik

Eline saglik büyüksün Kardes,ama Ömer Temelli neden "olacak" diyor. Aslinda kötü olmazdi. Ultimate Team'de iyi bir Takim kuracaktim.

Season'te güzel GS-FB Derbiler olurdu,yani keyifli olurdu bence ama Galatasaray varsa sorun yok. :) Süper Lig bi daha gelmez oyuna bence,bu tren kacti artik

Her sene oluyor böyle dedikodular benim producer da buna deyindi. Böyle daha iyi kudursun yerel şerefsiz şikeciler.

Şikeciler gelecek yıl FİFA'da yok. Resmi bilgi olağanüstü bir durum olmadıktan sonra.

İyi olmuş şikeci halsiyetsiz takımların fifa da olmasına gerek yok artık her sene olduğu gibi yamalarla falan oyuna eklerler şikeciler beni ilgilendirmez de

bi sorum olacak geçen sene daha doğrusu fifa 14 ' the UT'da bazı oyuncular saçma sapan workratelerle oyuna başlamıştı örnek melo h/h eboue h/h falandı şu UT'da da sene de bir değişiyor fifa 15 de böyle birşey olmaz demi? saçma sapan sallamalar Gs'de sen söylersen sıkıntı olmaz da:D

Geri
Üst Alt