FIFA Ultimate Team

Garay benficada

Ama benfica rest if world degil ki ?

Veya brezilya li stoper

Bir yanlışım olmasın

* LG G2 Tapatalk *

WC olayı şahane.

29 mayısta başlıyor galiba, herkes sıfırdan başlayacak. Starter pack verilecek. Oyuncu alım satımı yok. Turnuva düzeni maç kazanıp pack açacağız.

Her WC pack açtığımızda 1 tane UT pack hediye edilecek.

Kartlar süslü şekilli baya. Fotoğraflar yenilenmiş.

Kimya olayı, ülke ve kıtaya göre olacak.

WC olayı şahane.

29 mayısta başlıyor galiba, herkes sıfırdan başlayacak. Starter pack verilecek. Oyuncu alım satımı yok. Turnuva düzeni maç kazanıp pack açacağız.

Her WC pack açtığımızda 1 tane UT pack hediye edilecek.

Kartlar süslü şekilli baya. Fotoğraflar yenilenmiş.

Kimya olayı, ülke ve kıtaya göre olacak.

Güzel oyyun olcak

Keske bu aksamdan indirebilsekkkk

Avrupa kıta vs Latin Amerika kıta olur

* LG G2 Tapatalk *

Kolombiya+Şili+Brezilya = full pace

Untradebale iyi keske normal fut de öyle olsa

Birisi dogru yazmis

Unfortunately you know how a lot of kids are on FUT... they'd rather go buy a million coins online to start with rather than play to build a amazing squad like FUT is supposed to be and used to be

* LG G2 Tapatalk *

Untradebale iyi keske normal fut de öyle olsa

Birisi dogru yazmis

Unfortunately you know how a lot of kids are on FUT... they'd rather go buy a million coins online to start with rather than play to build a amazing squad like FUT is supposed to be and used to be

* LG G2 Tapatalk *

Trade oyunun bir keyfidir de altın satıcılarını engellemeleri lazım.

Mesela yıllarca Ultima Online, World of Warcraft oynadım. Oyunda sadece ticaret yapan etliye sütlüye karışmayan tipler olurdu. Bu adamlarda kimsede olmayan uçuk binekler, eşyalar olurdu o kadar zenginleşebilirlerdi. Ticaret yapıyor adam sadece, oyunun doğasında olan üretip satmak hariç, mesela piyasadan ham madde çekmek sonra üst sınırdan koymak gibi.

Bu da aynı şekilde ama coin trading sakat. Hoş MMORPG'larda da var ama oyucu sayısı uçuk olduğu için çok etkilemiyor piyasayı.

Ha engellemeleri lazım dedim de ben de almıştım. Burada anlatmıştım hatta 14 yeni çıktığında süper packler çekiyordum. Muazzam takım kurdum ama Robben eksik. Gittim 500k coin aldım Robben'i alıp huzura ermiştim. Elimde 1 packlik para kalmış, açında o packten de Robben çıkmıştı :D Ekran görüntülerini koymuştum hatırlayan hatırlar :D

Ha engellemeleri lazım dedim de ben de almıştım. Burada anlatmıştım hatta 14 yeni çıktığında süper packler çekiyordum. Muazzam takım kurdum ama Robben eksik. Gittim 500k coin aldım Robben'i alıp huzura ermiştim. Elimde 1 packlik para kalmış, açında o packten de Robben çıkmıştı :D Ekran görüntülerini koymuştum hatırlayan hatırlar :D

Fut coinsler fut world cup da kulanabiliyirsun

Bu bir haksizlik

Not: seni kiniyorum para verdin icin coinslere

* LG G2 Tapatalk *

Asla kabul etmem. Böyle bir Skandal yok,yüzyillin Skandali. Galatasaray dan bir oyuncu bile yok. Sneijder nerde??? Melo nerde? Böyle bir rezilik yok kardesim yok. Allah belani versin size EA

Valla millet Sneijder ve Melo bekledi de ben bi Muslera bekledim yav. Kalecinin IF alması çok zor zaten araya sıkıştırsalardı bir hafta ne yapsın yani çocukcağız.

wc olayi tam bir para tuzagi €a'den de böyle seyler beklenir zaten

10 milyon kisi bile 1 dolara indirse cok az ozan abi, €a o parayi cok rahat bir tots gününde kiriyordur zaten.

Geri
Üst Alt