FIFA Ultimate Team

Burak, Telles ve Melo'nun suratları nasıl olmalı? Producer soruyor. Örnek bir resim yapabilirmisin face creator ile Creation Center'dan mesela? Sneijder için daha fazla update olması zormuş şu an için. Belki başka değerlerini düşürünce yükseltebiliriz dedi.

Sonra bi el atim

* LG G2 Tapatalk *

Burak, Telles ve Melo'nun suratları nasıl olmalı? Producer soruyor. Örnek bir resim yapabilirmisin face creator ile Creation Center'dan mesela? Sneijder için daha fazla update olması zormuş şu an için. Belki başka değerlerini düşürünce yükseltebiliriz dedi.

Hocam sneijder h/m olmaz mı bide sneijderin düşürülecek belki defansif değerleri düşürülebilir reaksiyon artabilir bence 85 şimdilik iyi dünya kupasında 2010 dünya kupasının (5 gol, brezilyayı da 2 gol atarak elemişti) yarısını oynasa 86 olur. face konusuna gelince ilgilenmeye çalışacağım müsait olunca chedjounun da bu arada geçen sene lille ile anlaştığı için Ea facesi orjinal yüz zaten bi tek takımda o var sneijder falan önceki senelerden beridir var... Sabri de belki artabilir reyis son maçlarda baya iyiydi:D gaziantep maçı örnek:D

Hocam sneijder h/m olmaz mı bide sneijderin düşürülecek belki defansif değerleri düşürülebilir reaksiyon artabilir bence 85 şimdilik iyi dünya kupasında 2010 dünya kupasının (5 gol, brezilyayı da 2 gol atarak elemişti) yarısını oynasa 86 olur. face konusuna gelince ilgilenmeye çalışacağım müsait olunca chedjounun da bu arada geçen sene lille ile anlaştığı için Ea facesi orjinal yüz zaten bi tek takımda o var sneijder falan önceki senelerden beridir var... Sabri de belki artabilir reyis son maçlarda baya iyiydi:D gaziantep maçı örnek:D

H/M olması mümkün değil daha önce belirttiğim sebepten dolayı. Defansif anlamda değerlerini düşürsek bile ofansif bir oyuncu olduğu için pek dikkate alınmaz diye düşünüyorum. Yinede denemekte fayda var. Curve 87, penaltys 79, dribbling 83, heading 45, interceptions 43, jumping 50, aggression 60, marking 37, standing tackle 45, sliding tackle 42. Yapıp sprint speed 75, acceleration 78, long shots 86, reactions 80 ve positioning 81 filan nasıl olur?

bugün div2de 3 maç üst üste kazanarak başladım hayret ettim demek ki abuzerler wc yamasını bekliyor oynamıyorlar ut

Çeptalk

H/M olması mümkün değil daha önce belirttiğim sebepten dolayı. Defansif anlamda değerlerini düşürsek bile ofansif bir oyuncu olduğu için pek dikkate alınmaz diye düşünüyorum. Yinede denemekte fayda var. Curve 87, penaltys 79, dribbling 83, heading 45, interceptions 43, jumping 50, aggression 60, marking 37, standing tackle 45, sliding tackle 42. Yapıp sprint speed 75, acceleration 78, long shots 86, reactions 80 ve positioning 81 filan nasıl olur?

aynen haklısın dribling ve defansif değerler düşürülüp pace long shot, reaksiyon pozisyon artabilir teşekkürler bu arada..

Hazırlık döneminde ortaya koyacağı performans önemli. Sneijder olayına bir el atındı da bazı değerlini yükseltelim.

83 Crossing (Güzel)

76 Finishing (41 maç 17 gol fena değil)

46(-2) Heading ( Düşürülmeli)

87 S.Pass ( Güzel)

78 Volleys (Bunda kararsız kaldım volesi çok da iyi değil çok da kötü değil ama hollanda milli takımında inanılmaz vuruşları var)

84(-2) Dribling (Valla Sneijder 85 olunca bile şaşırmıştım Reaksiyon falan dururken bu niye yükseldi diye..)

88(-1) Curve ( Messi ile aynı olması eşdeğer )

85 Free-Kick (Gayet iyi şuanlık Fk Specialities almamalı)

89 L.Pass (Güzel)

87 Ball Control (Güzel)

76(+2) Acceleration ( o Kadar da yavaş değil)

74(+1) Speed (Aynı şekilde)

82 Agility ( Tam yerinde)

79(+2) Reaksiyon (Geçen sene 85-86 civarıydı bi anda bu kadar düşmesi çok saçma geldi)

85 Balance (Yerinde)

86 Shot Power (Güzel)

51(-2) Jumping (Boyu 1.70 hayatındaki tek kafa golünü 2010 WC'de Brezilyaya karşı atmıştır ondada top kafasına çarpmıştı)

71 Stamina (Her zaman kondisyon problemi vardır doğru)

61(-1)Strength ( Buda dengelesin diye yaptım)

84(+2) Long Shots( Kesinlikle hakediyor bu reytingi tam bir Underreated)

62(-2) Agression (Çok da sinirli değil)

49(-6) Interception (İnterin ŞL de şampiyon olduğu sene haricinde adam akıllı savunma yapmamıştır Sneijder)

79(+2) (+2 yazdım ama en azından kesinlikle 80 olmalı Juventus maçında Kopenhag maçında T.K Finalinde durduğu yer bildiğin golü kokladı adam)

90 Vision (Vizyon demek sneijder demek en büyük özelliği)

80(-1) Penalties (Penaltı atmıyor gerek de yok Selçuk bu sene penaltıları iyi atıyor)

standing tackle 45,sliding tackle 42,Marking 37 olsun (Defans yapmıyor atak yönü daha iyi özellikle bu 3'ü baya düşürülmeli madem hakettiklerini söylüyoruz yapmadıklarını da söyleyelim)...

83 Crossing (Güzel)

76 Finishing (41 maç 17 gol fena değil)

87 S.Pass ( Güzel)

78 Volleys (Bunda kararsız kaldım volesi çok da iyi değil çok da kötü değil ama hollanda milli takımında inanılmaz vuruşları var)

84(-2) Dribling (Valla Sneijder 85 olunca bile şaşırmıştım Reaksiyon falan dururken bu niye yükseldi diye..)

88(-1) Curve ( Messi ile aynı olması eşdeğer )

85 Free-Kick (Gayet iyi şuanlık Fk Specialities almamalı)

89 L.Pass (Güzel)

87 Ball Control (Güzel)

76(+2) Acceleration ( o Kadar da yavaş değil)

74(+1) Speed (Aynı şekilde)

82 Agility ( Tam yerinde)

79(+2) Reaksiyon (Geçen sene 85-86 civarıydı bi anda bu kadar düşmesi çok saçma geldi)

85 Balance (Yerinde)

86 Shot Power (Güzel)

51(-2) Jumping (Boyu 1.70 hayatındaki tek kafa golünü 2010 WC'de Brezilyaya karşı atmıştır ondada top kafasına çarpmıştı)

71 Stamina (Her zaman kondisyon problemi vardır doğru)

61(-1)Strength ( Buda dengelesin diye yaptım)

84(+2) Long Shots( Kesinlikle hakediyor bu reytingi tam bir Underreated)

62(-2) Agression (Çok da sinirli değil)

49(-6) Interception (İnterin ŞL de şampiyon olduğu sene haricinde adam akıllı savunma yapmamıştır Sneijder)

79(+2) (+2 yazdım ama en azından kesinlikle 80 olmalı Juventus maçında Kopenhag maçında T.K Finalinde durduğu yer bildiğin golü kokladı adam)

90 Vision (Vizyon demek sneijder demek en büyük özelliği)

80(-1) Penalties (Penaltı atmıyor gerek de yok Selçuk bu sene penaltıları iyi atıyor)

standing tackle 45,sliding tackle 42,Marking 37 olsun (Defans yapmıyor atak yönü daha iyi özellikle bu 3'ü baya düşürülmeli madem hakettiklerini söylüyoruz yapmadıklarını da söyleyelim)...

Herkes hemfikir olsun yollayalım.

Gameface ile bazeniyi bazen kötü sonuclar elde ediyorsun...

Aslinda Direkt Producerler kendileri yapsa daha iyi soncular elde edebilirler bence..

bu yapdim Melo:

lof9wqex.png

bunu Netde buldum..

5p4NgAj.jpg

83 Crossing (Güzel)

-----79 Finishing (41 maç 17 gol fena değil)

87 S.Pass ( Güzel)

Dur... :D

Finishing 79-80

Sprint 77

Acc 77

Longshot 87

Shoot Power 86

Baska degerli okay bence,heading,tackling gibi sacma seyler düsebillirsin bence. Yeterki Overall 85 dan az olmasin,86 müthis olurdu hocam.

Facelar icin birsey ariyorum,creatin center de cok zor...eline saglik baskanim.

Bu arada Buraka downgrade vermeyin :D bu nasil is ya. :D

Telles Jumping arti dedin ama bir sey gelmedi daha,ne zaman gelecek update? (Melo,Sneijder,Telles=

Geri
Üst Alt