Hazırlık döneminde ortaya koyacağı performans önemli. Sneijder olayına bir el atındı da bazı değerlini yükseltelim.
83 Crossing (Güzel)
76 Finishing (41 maç 17 gol fena değil)
46(-2) Heading ( Düşürülmeli)
87 S.Pass ( Güzel)
78 Volleys (Bunda kararsız kaldım volesi çok da iyi değil çok da kötü değil ama hollanda milli takımında inanılmaz vuruşları var)
84(-2) Dribling (Valla Sneijder 85 olunca bile şaşırmıştım Reaksiyon falan dururken bu niye yükseldi diye..)
88(-1) Curve ( Messi ile aynı olması eşdeğer )
85 Free-Kick (Gayet iyi şuanlık Fk Specialities almamalı)
89 L.Pass (Güzel)
87 Ball Control (Güzel)
76(+2) Acceleration ( o Kadar da yavaş değil)
74(+1) Speed (Aynı şekilde)
82 Agility ( Tam yerinde)
79(+2) Reaksiyon (Geçen sene 85-86 civarıydı bi anda bu kadar düşmesi çok saçma geldi)
85 Balance (Yerinde)
86 Shot Power (Güzel)
51(-2) Jumping (Boyu 1.70 hayatındaki tek kafa golünü 2010 WC'de Brezilyaya karşı atmıştır ondada top kafasına çarpmıştı)
71 Stamina (Her zaman kondisyon problemi vardır doğru)
61(-1)Strength ( Buda dengelesin diye yaptım)
84(+2) Long Shots( Kesinlikle hakediyor bu reytingi tam bir Underreated)
62(-2) Agression (Çok da sinirli değil)
49(-6) Interception (İnterin ŞL de şampiyon olduğu sene haricinde adam akıllı savunma yapmamıştır Sneijder)
79(+2) (+2 yazdım ama en azından kesinlikle 80 olmalı Juventus maçında Kopenhag maçında T.K Finalinde durduğu yer bildiğin golü kokladı adam)
90 Vision (Vizyon demek sneijder demek en büyük özelliği)
80(-1) Penalties (Penaltı atmıyor gerek de yok Selçuk bu sene penaltıları iyi atıyor)
standing tackle 45,sliding tackle 42,Marking 37 olsun (Defans yapmıyor atak yönü daha iyi özellikle bu 3'ü baya düşürülmeli madem hakettiklerini söylüyoruz yapmadıklarını da söyleyelim)...