FIFA Ultimate Team

83 Crossing (Güzel)

-----79 Finishing (41 maç 17 gol fena değil)

46(-2) Heading ( Düşürülmeli)

87 S.Pass ( Güzel)

78 Volleys (Bunda kararsız kaldım volesi çok da iyi değil çok da kötü değil ama hollanda milli takımında inanılmaz vuruşları var)

Dur... :D

Finishing 79-80

Sprint 77

Acc 77

Longshot 87

Shoot Power 86

Baska degerli okay bence,heading,tackling gibi sacma seyler düsebillirsin bence. Yeterki Overall 85 dan az olmasin,86 müthis olurdu hocam.

Facelar icin birsey ariyorum,creatin center de cok zor...eline saglik baskanim.

Bu arada Buraka downgrade vermeyin :D bu nasil is ya. :D

Telles Jumping arti dedin ama bir sey gelmedi daha,ne zaman gelecek update? (Melo,Sneijder,Telles=

Haftaya olur. Sneijder 86'yı unut şimdilik iyi bir DK geçirsin belki olabilir. Verdiğin değerler kabul olmaz sadece küçük çaplı bir update olabilir. Bazı değerlerin mecburen düşmesi lazım. Veya simdilik böyle kalsın DK sonrası bakarız. Hem FİFA 15'e de yetişir

Gameface ile bazeniyi bazen kötü sonuclar elde ediyorsun...

Aslinda Direkt Producerler kendileri yapsa daha iyi soncular elde edebilirler bence..

bu yapdim Melo:

lof9wqex.png

bunu Netde buldum..

5p4NgAj.jpg

Biraz Colin Kazım'ın high versiyonu gibi olmuş. Şaka maka emeğin için sağol.

FİFA için gönüllü olarak datareviewerlık yapıyorum.

Dış basın vs Burak hayranlığı var.Madem öyle bi etkin var,yüksek tuttursanıza güçlerini niye düşmesini sağlamaya çalışıyorsun:) Ayrıca mesela topsuz çok hızlı olmalı,ama oyunda yavaş.Yani gerçeği yanısıtmıyor hızı.

@Şerafettin KOÇ

..bence cok güzel oldu :)

- Gercek Sac Stili Yok Editor'da..Yanlar 1mm orta sac da kisa

- Tam gercekci olsun diyorsaniz sag Kaş da ufak bi cigzi olmali (resimler bakin)

6gkjapyx.jpg

Önce bir producer'a soralım bunları öylesine işleyebilir mi diye. Belki de sadece belirli kalıplar içerisinde yüzünü değiştirebiliriz. Kullandıkları sistem öyle yani latin yüzlerden 30 tane var diyelim bunlardan birini seçip onun üzerinden devam ediyorsun, uzun burun, kısa burun vs vs oyunun içinde x bir oyuncuyu yaratırken kullandığın kalıplar var ya.

Dış basın vs Burak hayranlığı var.Madem öyle bi etkin var,yüksek tuttursanıza güçlerini niye düşmesini sağlamaya çalışıyorsun:) Ayrıca mesela topsuz çok hızlı olmalı,ama oyunda yavaş.Yani gerçeği yanısıtmıyor hızı.

Burak'ı bir kaç maç takip eden Avrupalı nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor. Ben elimden geldiğince gerçek performanslarına göre değerlendiriyorum. Oyuncu forumsuz ise düşürülmesi gayet doğal. Bence Burak çok çok hızlı bir oyuncu değil. Şu anki hızı iyi belki formda olursa bir kaç puan yükselebilir.

Geri
Üst Alt