FIFA Ultimate Team

ea para delisi bir kurum.

serverlere önem verseler, momentum gibi sacmaliklari kaldirsalar falan cok iyi bir sirket olurlar. haftalardir webapp düzgün calismiyor ama bakan yok. bosuna ugrasip zaman harcamak istemiyorlar, pack cekebiliyorsan sorun yok herifler icin.

ea para delisi bir kurum.

serverlere önem verseler, momentum gibi sacmaliklari kaldirsalar falan cok iyi bir sirket olurlar. haftalardir webapp düzgün calismiyor ama bakan yok. bosuna ugrasip zaman harcamak istemiyorlar, pack cekebiliyorsan sorun yok herifler icin.

Göster Protestonu ..Ozamand Alma FIFA yi Oynama FIFA yi.. Zorla degil ya.

YIYOR MU?

[attachment=10319:FIFA-14-Receives-Massive-World-Cup-Ultimate-Team-Update-Free-on-May-29.jpg] Şöyle bir kadro kursam bide 2.olarak Güney Amerika kadrosu yeter bana Sneijder 85 olacak galiba bu arada... Özili salla Sneijderi koy!

Ekli dosyalar

• FIFA-14-Receives-Massive-World-Cup-Ultimate-Team-Update-Free-on-May-29.webp
    FIFA-14-Receives-Massive-World-Cup-Ultimate-Team-Update-Free-on-May-29.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 92
WC olayı iyiye benziyor tekrardan UT ye başlarım.

Yok yok hersey iyi yüzlerde var tabi bi kac tane ama bu is cok zor galiba,ea bize fazla önem vermiyor sanki. Baska Takimlarda hepsi Gameface var.

-Burak Yilmaz

-FELIPE MELO

-Alex Telles

-Selcuk Inan

Telles,MELO ve Burakin yüzü kötü bence,aslinda hic benzemiyor,Semih mesala iyi bence. Sneijder zaten,Chedjou de iyi,Hamit,Drogba zaten. Ama bunlar Büyük Takimlarda oynagi icin böyle,Melo olsa cok iyi olurdu.

Burak, Telles ve Melo'nun suratları nasıl olmalı? Producer soruyor. Örnek bir resim yapabilirmisin face creator ile Creation Center'dan mesela? Sneijder için daha fazla update olması zormuş şu an için. Belki başka değerlerini düşürünce yükseltebiliriz dedi.

Eboue 76, Burak, 78, Chedjou 80 bazı değişiklikler.

Melo dribbling 77, ball control 78, sliding tackle 83, standing tackle 82, composure 76, acc 74, sprint speed 77. Telles aggression 66.

burak 78 fazla olmus. finising 70 gerisi 70'in altinda bi de fizigi var iste. ondan anca vasat bir silver oyuncu olur.

Geri
Üst Alt