FIFA Ultimate Team

Semih zaten genç oyuncu düşüp yükselmesi doğalda bu sene iyice mala bağladı bazı maçlarda kasımpaşa maçı mesela ujfa zamanında çok iyiydi bide geçen sene bi ara fifa da 80'e kadar çıkmıştı o dönemde baya formdaydı bu updateler ile maç yapmak isterdim haftaya gelirmi bunlar?

Valla normalde producer'in yaptığı değişikliler cuma günleri bile güncelleniyor umarım öyle olur. Belki de bu saatten sonraki değişiklikler FİFA 15 için bekletiliyor olabilir.

Wesley Sneijder Fifa 15:

y2nggd3z.png

Sneijder icin yeni feedbackimizi verdik umarim kabul görür!

Standing tackle from 51 to 49

Sliding tackle from 53 to 46

Dribbling from 84 to 83

Curve from 88 to 87

Long shots from 84 to 86

Acceleration from 76 to 78

Sprint Speed from 74 to 75

Reactions from 79 to 80

Positioning from 79 to 80

Bu sekilde 85 kaliyor. Her türlü kombinasyonu denedim. Defansif degerleri düsürmek hic ise yaramiyor. Gönül isterdiki long shot 88 olsun reaction 83 positioning 82, finishing 80 ama nerdee. Neyse yinede ucuz atlattik diye düsünüyorum. Dribbling 1 puan düsmesi disinda negatif anlamda macin icinde direk etki edecek bir unsur yok. Aslinda acc 78 sprint 75 dribbling 83 > acc 76 sprint 74 dribbling 84 bence.

qadrom sheqil onumden cheqil

qvcgApK.jpg

Kenarda da 1m var bu FUT WC olayi çok işime geldi :asd2:

Tots martinez tots moreno tots cuadrado takimim cok kötüydü. Cok büyük beklentilerim vardi. Simdi sunu yapmayi düşünüyorum

4-4-2 (2)

TOTS mandzukic - Aguero

Reus-Schweinsteiger-Toure-TOTS Sterling

Alaba-boateng-kompany-walker

Neuer

Sneijder icin yeni feedbackimizi verdik umarim kabul görür!

Standing tackle from 51 to 49

Sliding tackle from 53 to 46

Dribbling from 84 to 83

Curve from 88 to 87

Long shots from 84 to 86

Acceleration from 76 to 78

Sprint Speed from 74 to 75

Reactions from 79 to 80

Positioning from 79 to 80

Bu sekilde 85 kaliyor. Her türlü kombinasyonu denedim. Defansif degerleri düsürmek hic ise yaramiyor. Gönül isterdiki long shot 88 olsun reaction 83 positioning 82, finishing 80 ama nerdee. Neyse yinede ucuz atlattik diye düsünüyorum. Dribbling 1 puan düsmesi disinda negatif anlamda macin icinde direk etki edecek bir unsur yok. Aslinda acc 78 sprint 75 dribbling 83 > acc 76 sprint 74 dribbling 84 bence.

Shoot Power update yok mu? :/ Umarim sneijder dk'da iyi bir performans gösteriyor ve 86 olur..

webapte hala transfer yapilmiyor

allahim saber

Geri
Üst Alt