FIFA Ultimate Team

Cm mesut özil maestro kartlı katkı sağlar mi?

Tapatalk

Ben Yillardir coins aliyorum,baska yolu yok zaten. Ya Coins yada PSN Card. MMOGA,en iyi sitesi.

Kadronu yaz da bi bakayım. Formasyonunu begeniyorsan hic değiştirme ben iyi formasyon bulana kadar baya zorlandim.

N5

P32dg9.png

Bu yıl ki kadro bayağı vasat. Yada bu yıl zevk almadığım için bana öyle geliyor.

P32dg9.png

Bu yıl ki kadro bayağı vasat. Yada bu yıl zevk almadığım için bana öyle geliyor.

Cazorla yerine al kimi aliyosan bence.

Oyuncuların dizilisine pek uygun değil bence, sağ ve sol forvetlerle oynuyorsun ikisinin de bitiriciligi düşük.

Bu arada 4-3-3(2) müthiş formasyon tavsiye ederim. Güzel bi hybrid yapabilirsin biraz ugrasirsan.

Neyse bana müsaade

N5

Cazorla yerine al kimi aliyosan bence.

Oyuncuların dizilisine pek uygun değil bence, sağ ve sol forvetlerle oynuyorsun ikisinin de bitiriciligi düşük.

Bu arada 4-3-3(2) müthiş formasyon tavsiye ederim. Güzel bi hybrid yapabilirsin biraz ugrasirsan.

Neyse bana müsaade

N5

Formasyonumdan gayet memnunum. Bir kaç ufak rütuş yapmak lazım galiba. Bu yıl şu orta kafa gol saçmalığından dolayı pek sıcak bakmadım. Geçen sezon daha iyiydi. İnşallah gelecek sene taş gibi bir kadro kurarız. :)

World cup patch çıkacak diye herşeyi ucuz ucuz sattm, bu coinsleri WC'de kullanabileceğimiz kesin demi?

Edit: Kesinmiş...

Will I be able to use my coins from FIFA 14 Ultimate Team in FUT WC, and vice versa?

Yes, you can use your FUT 14 coins and FIFA Points in FUT World Cup to purchase packs from the FUT World Cup Store.

Formasyonumdan gayet memnunum. Bir kaç ufak rütuş yapmak lazım galiba.

Ok bu formasyonda kal o zaman. Solda Willian kalabilir, Deadeye kartı koymani tavsiye ederim. Sağa Nani oneririm ama. Sol ayağı Navas'tan iyi, şutları da daha iyi ve Navas kadar ufak değil.

N5

İngiltere liginin oyun içinde en iyi stoperleri kim sizce? Kompany, Luiz, Vertonghen ve Kaboul bunları rotasyonda kullanıyorum. Koscielny UP hiç beğenmedim 5. bir stoper arıyorum.

Geri
Üst Alt