FIFA Ultimate Team

İngiltere liginin oyun içinde en iyi stoperleri kim sizce? Kompany, Luiz, Vertonghen ve Kaboul bunları rotasyonda kullanıyorum. Koscielny UP hiç beğenmedim 5. bir stoper arıyorum.

kompany açık alanda oynuyorum dediğin için luiz değil luiz h/m çok atağa çıkar alan bırakır hem heading'de iyi kompanynin...

Haydaaaa sende mi brütüs

Sadece pace e bakin, sanki pace den baska birsey yok

--____--

Evet hizli degil ama tas gibi stoper

* LG G2 Tapatalk *

Yok ya ben Richards ve Baines'i bek olarak kullanan. Orta sahada Gerrard ile oynayayan biriyim. Sadece malum oyun uzun hava topu atanlar ile dolu olduğu için sordum.

Oyuncuları full quick sell yapacağım sıkıldım bunlarda verdikleri sözü tutmuyorlar 29 dediler hala çıkacak..

Gelelim forvete Sturridge 80 mi 82 mi. Şu an 82 olan ile oynuyorum. Sanki 4-5 ay önce 80 ile oynarken daha çok verim alıyordum. Çok ilginç. Jovetic'de iyi. Eto'o var. Biraz coins biriktirip Aguero'yu almak istiyorum.

Kompany'i zaten kullanıyorum. Vertonghen'de reis h/m olmasına rağmen.

valla ben pek sevmiyorum m/l olan Cam'ı özili falan. Defansdada h/m 'yi Semih Kaya gibi l/h bulsam iyi olur italya ligine...

Coin belki alabilirim? sence alıyımmı WC İçin? Ticaret de yapılmıyor eee biz şansına mı takım kurcaz o zaman herkesin chemistrysi düşük olur.

Gelelim forvete Sturridge 80 mi 82 mi. Şu an 82 olan ile oynuyorum. Sanki 4-5 ay önce 80 ile oynarken daha çok verim alıyordum. Çok ilginç. Jovetic'de iyi. Eto'o var. Biraz coins biriktirip Aguero'yu almak istiyorum.

bende 4-5 ay önce 80 olanla oynadım çok süper oynuyordu

geçende aldım 82 olanı bende verim alamadım

Agüero vardı bende sattım insan değil

WC yüzünden fiyatlar çok düşük 90k her türlü alırsın

İngiltere liginin oyun içinde en iyi stoperleri kim sizce? Kompany, Luiz, Vertonghen ve Kaboul bunları rotasyonda kullanıyorum. Koscielny UP hiç beğenmedim 5. bir stoper arıyorum.

Ben genelde koscielny- luiz-Sakho rotasyonunu kullanıyorum . Özellikle sakho ile çok iyi verim alıyorum.

Tapatalk

Özellikle Eto'o şapka'dan tavşan çıkarabiliyor.

Bunlar oyunu bozuyor

Adaletli oyun degil

Biri oyun verdigi seylere kazanmak istiyor baskalari coinslere aliyor

* LG G2 Tapatalk *

herkes coins veya psn card aliyor bu yüzden oyunu bozmuyor. ben artik psn card almiyorum cünkü packten birsey cikmiyor zaten direk coins aliyorum daha iyi.

Ne zaman pack açsam Ruben Castro çıkıyor. Yine o çıktı. Tövbee..

valla ben pek sevmiyorum m/l olan Cam'ı özili falan. Defansdada h/m 'yi Semih Kaya gibi l/h bulsam iyi olur italya ligine...

Coin belki alabilirim? sence alıyımmı WC İçin? Ticaret de yapılmıyor eee biz şansına mı takım kurcaz o zaman herkesin chemistrysi düşük olur.

Valla ben ne pack açan ne de coins satın alan birisiyim. Ticaret de yapmadım bu sene.

Geri
Üst Alt