FIFA Ultimate Team

Sneijder M/M mi ?Ayrica Drogba'nin karti büyük ihtimal 84 ve workrate H/M FUT 14'deki kartindan daha kullanisli olur. Muslera zaten ayni, Eboue yok, Chedjou bir zaman seasons da 78 idi normal, Dany 77 filan olabilir, Telles yok, Melo yok, Amrabat yok, Bruma yok, Hajrovic 75 olabilir, Ontivero yok.

Fifa 15'te en az 84 Sut olmali...

Pace de 75-76.

@Şerafettin KOÇ

Shooting düsük olmasinda finishing'in düsük olmasinin büyük payi var herhalde finishing 64 olan Sneijder'i yapmislar World Cup icin. Longshot 84 olmasi lazim. Büyük ihtimal statslari Wesley Sneijder - FIFA 14 Weekly - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com bu sekilde. Drogba'nin ki de böyle olur Didier Drogba - FIFA 14 Weekly - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com

Shooting düsük olmasinda finishing'in düsük olmasinin büyük payi var herhalde finishing 64 olan Sneijder'i yapmislar World Cup icin. Longshot 84 olmasi lazim. Büyük ihtimal statslari Wesley Sneijder - FIFA 14 Weekly - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com bu sekilde. Drogba'nin ki de böyle olur Didier Drogba - FIFA 14 Weekly - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com

Dogru,neyse Fifa 15'te Shooting en az 82-84 olur bence. Finishing baya yükselmis cünkü. + Shoot Power & Longshot.

Dogru,neyse Fifa 15'te Shooting en az 82-84 olur bence. Finishing baya yükselmis cünkü. + Shoot Power & Longshot.

Shot:

86+84+64/3=78 Fut World Cup

86+84+76/3=82 Fifa 14 seasons su an

86+86+76=83 FIFA 15 beklenen olabilir producer long shots 84'den 86'ya yükseltirse.

Pace:

76+72/2=74 FUT World Cup

76+74/2=75 FIFA 14 seasons su an

78+75/2=77 FIFA 15 beklenen

Tabi böyle hesapliyorlarsa.

Shot:

86+84+64/3=78 Fut World Cup

86+84+76/3=82 Fifa 14 seasons su an

86+86+76=83 FIFA 15 beklenen olabilir producer long shots 84'den 86'ya yükseltirse.

Pace:

76+72/2=74 FUT World Cup

76+74/2=75 FIFA 14 seasons su an

78+75/2=77 FIFA 15 beklenen

Tabi böyle hesapliyorlarsa.

Curve falan da olması lazim isin içinde ve hepsinin ayni değerde olduğunu sanmıyorum.

N5

demin bir tane ezik schalkeli cikti karsima mactan önce de laf atti bana döve döve 4-0 yendim su anda da sövüyorum kendisine :D

not: gs formasi kullaniyorum maclarda

Benim bir sorunum var beyler.

Consumables'teki Fitness kartlarını kullanamıyorum. Sebebini bilen var mı?

Benim manager task görevlerini sürekli yeniden yapmam gerekiyor. Bu neden kaynaklanıyor bilen var mı?

BsrFib-IgAEmdj0.png:large

Takımıma doyamadan satmak zorunda kaldım.

87 Benz-97 Yeşil Messi

91 Iniesta

90 Neymar-88 Robben

88 Bastian

87 Filipe-89 Godin-84 Boateng-84 Piszcek

88 Courtois

vardı :(

Trading yapıp yenilerini alırım ins.

Adama 5 atıyoruz. 5. Gol sevinci nde fifa ultimate 14 main menü diyor. Beni oyundan atıp 3 puanı adama veriyor. Deli oldum. Yahu bu neden oluyor.?

@Talha Küllü 3 aydır normal UT hiç oynamadım, normal UT'de rakip bulma sıkıntısı var mı ? Yani kısacası oynanabilir durumda mı şuan?

Baylar bayanlar size cok onemli bir sorum olacak . Iki kisi ayni takimi alip online oynayabiliyor muyuz Ultimate ya da Season farketmez . Oynaniyorsa nasil oynaniyor onu da yazarsaniz cok sevinirim dostlar =)

Baylar bayanlar size cok onemli bir sorum olacak . Iki kisi ayni takimi alip online oynayabiliyor muyuz Ultimate ya da Season farketmez . Oynaniyorsa nasil oynaniyor onu da yazarsaniz cok sevinirim dostlar =)

Ut'de olmuyor bildiğim kadarı ile.

arklar 15500 coins bütçem var kastım biraz futda

kadromda abidal, arshavin ve downing dışında futbolcuya benzer kimse yok

kimleri alayım kadroma

chemistry de 90+ olsun istiyorum

Geri
Üst Alt