FIFA'dan 32 Takıma Özel Transfer Dönemi

Ufuktan Aslan

Moderator
Yönetici
Moderatör
FIFA, 2025 Kulüpler Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan 32 kulübe ek bir transfer dönemi açıldığını duyurdu.

FIFA'dan yapılan açıklamada, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na katılan kulüplere 1-10 Haziran tarihlerinde sözleşme imzalayabilmeleri için istisnai bir transfer penceresinin açıldığı belirtildi. Her sene 7 takımın dahil olduğu FIFA Kulüpler Dünya Kupası, format değişikliğinin ardından 4 yılda bir 32 ekibin katılımıyla düzenlenecek. ABD'nin ev sahipliği yapacağı 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 15 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde yeni formatıyla görücüye çıkacak.

Kaynak : AA

berbat bir format. 2025 Dünya Kulüpler Kupası sözde ama bu yılın hiç bir şampiyon takımı yok.
-Barca yok
-Liverpool yok
-Napoli yok
-Sporting yok
-Galatasaray yokk.

alın başınıza çalın..

Nasil duzenlendigi neye gore takim dahil edildigini hic bilmedigim, genelde avrupa birincisinin guzel altin fifa yamasini formasina taktigi organizasyon.

4 yilda bir garip olmus, zaten 2 senede bi avrupada turnuva var, arada birde bu olursa surekli haziran temmuz takvimi dolu olacak takimlarin.

Cok alakasiz geliyor kalabaliklastirmak, mantiken her kitadan 2 ser takimla basit turnuva yeterli duruyor.

Nasil duzenlendigi neye gore takim dahil edildigini hic bilmedigim, genelde avrupa birincisinin guzel altin fifa yamasini formasina taktigi organizasyon.

4 yilda bir garip olmus, zaten 2 senede bi avrupada turnuva var, arada birde bu olursa surekli haziran temmuz takvimi dolu olacak takimlarin.

Cok alakasiz geliyor kalabaliklastirmak, mantiken her kitadan 2 ser takimla basit turnuva yeterli duruyor.
Zaten bazi oyuncular katilmayacagini acikladi, mesela de Bruyne 1 Temmuz'a kadar sozlesmesi var ama benim de dinlenlem lazim deyip gitmeyecegini beyan etti. Arkadasi Courtois'da basina bu organizasyonun sacma oldugunu ve robot olmadiklarini falan soylemisti.

Zaten bazi oyuncular katilmayacagini acikladi, mesela de Bruyne 1 Temmuz'a kadar sozlesmesi var ama benim de dinlenlem lazim deyip gitmeyecegini beyan etti. Arkadasi Courtois'da basina bu organizasyonun sacma oldugunu ve robot olmadiklarini falan soylemisti.
Prestij olarak ufak kaliyor araya sikistirildigi icin.

Aslinda dusununce guzel fikirde her seyin arasinda cok sacma zamanlamasi oluyor.pekte umursanmiyor zaten, neredeyse haberini bile gormuyorum normalde.

Prestij olarak ufak kaliyor araya sikistirildigi icin.

Aslinda dusununce guzel fikirde her seyin arasinda cok sacma zamanlamasi oluyor.pekte umursanmiyor zaten, neredeyse haberini bile gormuyorum normalde.
Biletleri satamiyorlar ki, 65 dollar olarak aciklanmisti yanlis hatirlamiyorsam tek bir mac bileti simdi 20 kusurlere dusmus kimse almadigi icin.

Biletleri satamiyorlar ki, 65 dollar olarak aciklanmisti yanlis hatirlamiyorsam tek bir mac bileti simdi 20 kusurlere dusmus kimse almadigi icin.
Iyi pazarlanamadigi cok asikar bide hani nerede olacagi, katilan takimlarin kamp programi-ki avrupa takimlari icin daha kritik.

Az takim (her kitadan 2 ser) ve 3 max 4 maclik formatta 2 haftaya sigdirilmali CL finali sonrasinda misal, yaza sarkmamasi lazim diye dusunuyorum eger olacaksa

Kaldiki kuluplere bir geliri var mi formaya amblem koyma haricinde? Yoksa zaten anlamsiz ve umursanmaz

Geri
Üst Alt