Fikret Orman Basın Toplantısı Düzenleyecek

Cüneyt cakır uzerınden Gs algısı yapıyor buna cevap verecek biri vardır umarım koca camiada

“Muslera’nın hareketi gibi hakemlerin görmediği olayları dosya haline getirip gerekli başvuruları yapacak mısınız” diye soran basın mensubuna Fikret Orman:

— “Beni, benim camiam ilgilendirir. Ben kendi takımıma bakarım”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cüneyt cakır uzerınden Gs algısı yapıyor buna cevap verecek biri vardır umarım koca camiada
yoktur maalesef bizimkiler aman tadımız kaçmasın ali rıza bey kıvamında gezdikçe olmaz bu iş.

Ha vardan dolayı ağlayacaklarsa kapatıp gidelim bu dükkanı. Vardan en çok etkilenen kulup biziz. Maçı kazanmış olmamız aleyhimize yapılan hataları kapatmıyor.

cgi ile bizim maçlarda beşiktaş formasını giydirip bir video yapsak yarın ülkeyi yakarlar

“Muslera’nın hareketi gibi hakemlerin görmediği olayları dosya haline getirip gerekli başvuruları yapacak mısınız” diye soran basın mensubuna Fikret Orman:

— “Beni, benim camiam ilgilendirir. Ben kendi takımıma bakarım”

yavşaklara bak hele soruya bak.

bu basın kadar yavşak basın yoktur dünyada , işi hep karıştıran bu hale sokan bunlar.

Sagduyuluydu diger takimlarla alakali

Guzel bir gelisme refere fikret icin

97494dddd795a6bf4ead457672c5f36f.jpg

Dansöz herif.

Yarın şampiyonlar ligi maçları vardı ondandır.

siyin cimhirbişkinim

Besiktas icin yapilan algi beni irrite etmeye basladi

Fiko buyuk baskan dogrusu

Fiko'nun neresi buyuk baskan ya, siz tam beyinsiz bir kitlesiniz cidden bak.

Hamza bile 3 tane kupa kazanmis, adam 7 senede 2 kupa'dan baska birsey kazanamiz. takimi 35+ ile doldurmus.

Fiko'nun neresi buyuk baskan ya, siz tam beyinsiz bir kitlesiniz cidden bak.

Hamza bile 3 tane kupa kazanmis, adam 7 senede 2 kupa'dan baska birsey kazanamiz. takimi 35+ ile doldurmus.

Diger bi algı operasyonuda tt listesinde #DefolgitNamoğlu hepsi gs ile bagdastırmıs herifi

Geri
Üst Alt