- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Cüneyt cakır uzerınden Gs algısı yapıyor buna cevap verecek biri vardır umarım koca camiada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoktur maalesef bizimkiler aman tadımız kaçmasın ali rıza bey kıvamında gezdikçe olmaz bu iş.Cüneyt cakır uzerınden Gs algısı yapıyor buna cevap verecek biri vardır umarım koca camiada
“Muslera’nın hareketi gibi hakemlerin görmediği olayları dosya haline getirip gerekli başvuruları yapacak mısınız” diye soran basın mensubuna Fikret Orman:
— “Beni, benim camiam ilgilendirir. Ben kendi takımıma bakarım”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Besiktas icin yapilan algi beni irrite etmeye basladi
Fiko buyuk baskan dogrusu
evet sizde uygulanmiyor. jimnastik kulubu oldugunuz icin rakip topcukara her turlu estetik kareteler gormezden geliniyor kazonova fiko efendiFikret Orman: VAR'ın tek uygulanmadığı kulüp, Beşiktaş Kulübü. Böyle bir şey olabilir mi? Oluyor.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
S2mde degil dogrusuSen o tınercılerın twıtterda yaptıgı algıları gorsen boyle demezdin
hangi tasmali sordu bu soruyu. meric muldur dalyapragi mi“Muslera’nın hareketi gibi hakemlerin görmediği olayları dosya haline getirip gerekli başvuruları yapacak mısınız” diye soran basın mensubuna Fikret Orman:
Evet öyle ama mesela 1mn+ goruntulenme almıs mesela trtspor 15-20 dk bunu konustu bunun adı algı degılde nedır borsada islem goren bir klube boyle algı operasyonları yapılabılırmıS2mde degil dogrusu
Bunu hangi onun bunun çocuğu sordu“Muslera’nın hareketi gibi hakemlerin görmediği olayları dosya haline getirip gerekli başvuruları yapacak mısınız” diye soran basın mensubuna Fikret Orman: