Fikret Orman: "Bütçeyi düşüreceğiz"

seneye bolca Figo istifa seslerini duyacagiz gibi

Şampiyon olduğumuz anda feda diyeceklerini aylar öncesinden söylemiştik.

Geçinizz İşiniz bitmiş Cengiz seçilirse Ormancı ormanına gönder

Kısaca 20 yıl sonra 1 şampiyonluk daha alırız demek istemiş.

Ben Beşiktaş'ın balonu patlayacak, teknik iflastalar, kadro dağılacak derken olur mu öyle şey, sen de her şeyi biliyorsun, matkap fiko çok iyi, ali ece yanılmaz :) diyenlerden tebrik bekliyorum...

atiba kalacaksa bunlardan bir halt olmaz ya, adam bitik zaten. talisca'yi cikarirsak rakip kaleye zor gittiler cogu macta. iyice yasli bir takim.

Ben Beşiktaş'ın balonu patlayacak, teknik iflastalar, kadro dağılacak derken olur mu öyle şey, sen de her şeyi biliyorsun, matkap fiko çok iyi, ali ece yanılmaz :) diyenlerden tebrik bekliyorum...
Şenol Güneş gelecek Türkiye'de ilk ben söyledim yazınız vardı . Gelmezse de tebrik bekliyor musun ?

Henüz patlayan bir balon yok. Sezon geneline bakarsak yine de başarılıydılar.

Bu yaz dönemini nasıl değerlendireceklerine bağlı her şey.

Henüz patlayan bir balon yok. Sezon geneline bakarsak yine de başarılıydılar.

Bu yaz dönemini nasıl değerlendireceklerine bağlı her şey.
Patladı...Şampiyonlar Ligi geliri yok...Amatör şubeler kapanıyor haberi gelecek yakında...Dünya Kupası geldi...4.oldular sezonu en erken onlar açacak...Taliscayı alacak paraları kalmadı tosici çine okutmalar başladı...Tick tock...Tick tock...Tick tock...

Ben gelmeyeceğini düşünüyorum . Gelirse iyi tahmin diyip seni tebrik ederim . :)
Bu tahmin değil duyum diye paylaştım kaynak hakkında bile bilgi verdim...Sezon içinde Muharrem Usta ile anlaştılar...Sonra yönetim değişti... Şenol Hoca yan çizdi şimdi de bekliyoruz...

Bu tahmin değil duyum diye paylaştım kaynak hakkında bile bilgi verdim...Sezon içinde Muharrem Usta ile anlaştılar...Sonra yönetim değişti... Şenol Hoca yan çizdi şimdi de bekliyoruz...
Geleceğine ihtimal vermiyorum . Bir kez daha yanılacağını düşünüyorum .

Normal açıklama,nereden baksan 30-40 milyon euro kayıpları var.

Geri
Üst Alt