- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
seneye bolca Figo istifa seslerini duyacagiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyonluk uzak menemene tuz at
Şenol Güneş gelecek Türkiye'de ilk ben söyledim yazınız vardı . Gelmezse de tebrik bekliyor musun ?Ben Beşiktaş'ın balonu patlayacak, teknik iflastalar, kadro dağılacak derken olur mu öyle şey, sen de her şeyi biliyorsun, matkap fiko çok iyi, ali ece yanılmazdiyenlerden tebrik bekliyorum...
Henüz patlayan bir balon yok. Sezon geneline bakarsak yine de başarılıydılar.Ben Beşiktaş'ın balonu patlayacak, teknik iflastalar, kadro dağılacak derken olur mu öyle şey, sen de her şeyi biliyorsun, matkap fiko çok iyi, ali ece yanılmazdiyenlerden tebrik bekliyorum...
Ben Beşiktaş'ın balonu patlayacak, teknik iflastalar, kadro dağılacak derken olur mu öyle şey, sen de her şeyi biliyorsun, matkap fiko çok iyi, ali ece yanılmazdiyenlerden tebrik bekliyorum...
Gelecek...Şenol Güneş gelecek Türkiye'de ilk ben söyledim yazınız vardı . Gelmezse de tebrik bekliyor musun ?
Gelecek...Samet Aybaba işi yattı esas...Senol isi yatti ustad
Patladı...Şampiyonlar Ligi geliri yok...Amatör şubeler kapanıyor haberi gelecek yakında...Dünya Kupası geldi...4.oldular sezonu en erken onlar açacak...Taliscayı alacak paraları kalmadı tosici çine okutmalar başladı...Tick tock...Tick tock...Tick tock...Henüz patlayan bir balon yok. Sezon geneline bakarsak yine de başarılıydılar.
Bu yaz dönemini nasıl değerlendireceklerine bağlı her şey.
Ben gelmeyeceğini düşünüyorum . Gelirse iyi tahmin diyip seni tebrik ederim .Gelecek...
Bu tahmin değil duyum diye paylaştım kaynak hakkında bile bilgi verdim...Sezon içinde Muharrem Usta ile anlaştılar...Sonra yönetim değişti... Şenol Hoca yan çizdi şimdi de bekliyoruz...Ben gelmeyeceğini düşünüyorum . Gelirse iyi tahmin diyip seni tebrik ederim .![]()
Geleceğine ihtimal vermiyorum . Bir kez daha yanılacağını düşünüyorum .Bu tahmin değil duyum diye paylaştım kaynak hakkında bile bilgi verdim...Sezon içinde Muharrem Usta ile anlaştılar...Sonra yönetim değişti... Şenol Hoca yan çizdi şimdi de bekliyoruz...