Fikret Orman: "Geri adım atarsak bu koltukta oturamam"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
fikret-orman-aykut-kocaman-kendi-isine-baksin--3487863.Jpeg

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yarıda kalan kupa maçına çıkmama kararı veren Beşiktaş Başkanı ile görüşürken, “Ülke futbolunda kriz ortamının oluşmaması adına maçı oynamanız daha doğru olacaktır” mesajını gönderdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ise, “Geri adım atıp maçı oynarsak, bu koltukta oturamam. Karar sadece yönetim kuruluna ait değil” dediği öğrenildi.

Tatil edilen olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kaldığı yerden oynanmasına ilişkin TFF’nin verdiği karar Siyah-Beyazlılar’ı harekete geçirmişti. Hafta içinde Beşiktaş Divan Kurulu olağanüstü şekilde toplanırken, tarihi bir kararla maça çıkılmayacağı açıklanmıştı. Beşiktaş Yönetimi’nin bu hareketi dış basında dahi geniş yer bulurken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın konuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman’ı aradığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın patronuyla görüşen Bakan Bak’ın, “Ülke futbolunda kriz ortamının oluşmaması adına maça çıkmanız daha doğru olacaktır” telkininde bulunduğu belirtilirken, Orman ise kararın sadece kendisine ait olmadığını söyledi.

‘Doğru olanı yapın’

Beşiktaş Başkanı, “Divan Kurulu’nda tüm kurulların talebiyle maça çıkmama kararı verdik. Yönetim olarak geri adım atıp maçı oynarsak, bu koltukta oturamam” cevabını verdi. Bunun üzerine Spor Bakanı da, “Son kararı size bırakıyorum. En doğru olanı yapacağınıza inanıyorum” mesajını gönderdi.

Orhan Yıldırım/Fanatik

Uff hocamin gelisiyle CL sampiyonu bjk adeta kaosa dustu

Senol gidici, Fiko gidici, topcular gidici, kalanlarda is yok, para yok...

Neyse bjkliler icin 20 yillik guzel bir ani olustu, tarihlerinin zirvesini yasadilar

O sahaya çıkacaksın boş yapma.

Yaa böyle işte sürekli yalarsan iktidarın bir taraflarını gün gelir böyle tuzağa düşersin. Maç sonrası ortalığı bu kadar ayağa kaldırmayacaktınız.

ouv haberler de cıkmaya basladı. kesin gerçeklik payı var bu işin. rte nin bizzat görüştüğü söyleniyordu bu şekil daha makul duruyor.
şenol'a bak şenol'a bir anlık siniri nelere mal oluyor. :D

şenol güneş resmen bunların ipini çekti.

eğer maça çıkarlarsa şenolu kaybedecekler , fikonun hocasını kaybetmek istemediğine adım gibi eminim.

hiç öyle boş yapmayın bir kadro revizyonu ile yine ilk ikiye oynar beşiktaş akıllı davranırlarsa.ama bu revizyon için ligi yine ikinci bitirmeleri gerek.

yaladığı siyaset resmen sonları olacak , oh olsun.mikrofon gördüğünde sürekli galatasaray'a saldıran , durduk yere laf atıp prim yapmaya çalışan ama iktidara gelince sesi içine kaçan fiko köşeye sıkıştı.

şimdi oyurduğum yerden keyifle izliyorum bakalım bu girdaptan nasıl çıkacaklar.

Başka yere oturursun, 2 yıldır unutmuşsundur, dün akşam fragmanı verdik.

Haşmetli ya çıkın yada istifa edin demiş. Kaynak Ahmet Nur Çebi

Her türlü kaybettiler.

Şu maliyetli kadro şampiyon olamadığı için seneye büyük erozyona uğrayacaklar.

1. Adriano ülkesine dönüyor zaten 1 ay önce açıkladı.
2. Talisca en kötü Benfica'ya döner ama CL'de oynamayan takıma gelmez 21 Milyon Euro bulsalar bile kredi ile vs.
3. Şenol sezon sonu büyük sürpriz olmazsa ayrılır. Antrenörlüğü bile bırakabileceği konuşuluyor.
4. 2 yıl sn. Cumhurbaşkanım demelerine rağmen 3-0'lık tescil bekledikleri maç bizzat cumburbaşkanın KUMPAS lafı ile kaos'a soktu kendilerini.
5. Maça çıkarlarsa Fikret Orman dönemi de sona erer.

Sırtını bir yere yaslayarak devam edersen sonunun ne olacağını gösteren bir olay bu. İpini teslim etmeyeceksin hiç bir zaman. Kuyruğu dik tutman lazım mümkün olduğunca. Yoksa bağımsız ilk kararında sonun böyle olur.

Seneye küçülmek zorundalar.

Negredo
Adriano
Talisca
Atiba

kesin gider.

Gökhan-33
Babel-32
Lens-31
Love-34
Pepe-35
Caner-30
Medel-30

gibi yaşlı bir iskelete kaldılar.

Çin min üzerine para verip itelerler. Fiko iyi beceriyor alengirli işleri.

Zaten tutmadı da. Çamaşır makinesi çıktı adam.

Cin'e Negredo, Q7 gibi copleri satarlarsa cok ama cok uzulurum

Demba Ba'yla yaptilar bir kez vurgunu, bir daha yaparlarsa ayip artik

Bjk ayakta kalirsa bu tarz dolandiricilik sinifina giren transferlerle yapacak

Cin'e Negredo, Q7 gibi copleri satarlarsa cok ama cok uzulurum

Demba Ba'yla yaptilar bir kez vurgunu, bir daha yaparlarsa ayip artik

Bjk ayakta kalirsa bu tarz dolandiricilik sinifina giren transferlerle yapacak

Demba Ba'yı alırlar seneye Negredo'yu okutup.

Quaresma'ya para veren çıkmaz 35 yaşında. Şenol giderse onu da satabilirler.

Şenol bence bırakacak. İlk Abdullah Avcı'ya koşacaklardır. O gelirse farklı bir sistem oturtur 2-3 takviye ile. Şu şartlarda başarılı olmaları zor.

O reddederse o zaman kontak kapatırlar en az 3-4 sene.

Su - İtfaiye - Hortum . . .

Geri
Üst Alt