fikret orman

Mesele ölümüzün kaç şampiyonluğu değil. Sonunu avrupa kupasının süslediği rüya gibi 4 senenin sonunda neden öldüğümüz.
Ayağımızı kaydırmak için de türlü oyunlar yapıldığını unutmamak lazım. Ersunun yaptıkları ve 4-3lük maç ilk aklıma gelenler.

Avrupa kupasıyla mı iyi başkan olunuyor? Avrupa kupası alan faruk sürenin niye en ufak meyvesini yiyemedi bu kulüp 2000 den sonrası facia, elimizdeki oyunculardan olduk yok parasına, dışarıdan gelen yardımla bi jardel alındı. 2000 de avrupa kupasını biz aldık 2000li yıllar fenerin yılları oldu. Beşiktaşa komidin esprileri yapılıyorduk, maçları derbi olarak görmüyorduk, işe yarar oyuncuları yoktu. Beşiktaş bu hallerdeyken şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp ligi sürklase ediyorduk. Beşiktaş kadroyu donattı, üstüne bide kar etti, 2 senedir şampiyonlar liginde, şampiyonluk favorisi. Biz de toplama kadroyla bişeyler kovalamaya çalışacağız. Böyle iyi başkanlık oluyor işte. Benim için ölçüt değil ama beşiktaşın da avrupa kupası yakındır.

Yok kardeşim gayet iyi hatırlıyorum.
Şu anda hiç bir kulüp Avrupa'dan kupa getirecek seviyede değil ama en azından Avrupa Liginde yarı final yapabilmeli. Bunun dışında ligde şampiyon olmakla benim gözümde büyük başkan olunmuyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şu anda hiç bir kulüp Avrupa'dan kupa getirecek seviyede değil ama en azından Avrupa Liginde yarı final yapabilmeli. Bunun dışında ligde şampiyon olmakla benim gözümde büyük başkan olunmuyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

2 senenin şampiyonu daha bunlar. O da olur.

Fiko'yu övenlerin durduk yere mi onu övdüğünü düşünüyorsunuz cidden?

Adam UEFA'nın sattığın kadar al kuralına rağmen 2 senedir şampiyon oluyor.Biz Tudor'la devam edersek 3. de yolda.

Adam Sosa'yı 2'ye alıyor 7.5'a satıyor,Marcelo'yu 2'ye alıyor 7'ye satıyor,Ba'yı 6'ya alıyor 13'e satıyor,Ersan Atınç aynı şekilde.Caner,Gökhan'la Fb'nin kalbini söktü.Yetmedi bir de Lens'i aldı.Şu son 3 senesini övmeyelim de ne yapalım?

Herhangi bir Türk kulübünde böyle tablo gördünüz mü?

N10yNL.png

r2zqpP.png

bG7ORj.png

Son düzenleme:
Alt yapı tesislerini ve seviyesini yükseltmek
Tesisleştirmek. Sponsor gelirlerini devamlı yukarıya taşıya bilmek.
Scouting ve hedeflere endeksli futbol sportif direktör bulmak.
Kısa ve uzun vadeli gelir sağlayacak projeler üretmek.

Fiko ne yapmış yönetici olarak bunlardan? Fm oynar oynar gibi A takımı yaşlı oyuncular ile günlük başarıyı hedefleyen birisi işte sadece. Milletimiz afiyetle yiğiyor bunları ama zaten her kulüpte. Sonra borçlar milyar seviyelerine gelince amö nöyü böle oldü...

2 senenin şampiyonu daha bunlar. O da olur.
Pek ihtimal vermiyorum. Hele bu sene yaptığı transferleri o kadar başarılı bulmuyorum, otuz yaş ve üzeri oyunculara verilen sözleşmeler ve ücretleri ortada. Evet belki Uğurun dediği gibi sattığın kadar alma konusunda başarılı, bu sezona kadar maaşlar konusunda da başarılıydı ama bu sezon artık o durumda kalmadı. Yine aldıkları ve verim alamadıkları oyuncu sayısı da hiç öyle göz ardı edilecek kadar az değil. Sonuç olarak iki şampiyonluk var, ikiside ortada doğru düzgün rakip olmadığı için, buda bunların başarısı değil. Başakşehire karşı yusuf yusuf şampiyon olan takımdan bahsediyoruz. Senin ve forumda dikkatimi çeken bir kaç kişi için süper başkan olabilir, bana göre iki lig şampiyonluğu dışında bir başarısı olmayan kulübün Başkanı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bir rakip forumda bu oranda yuksek antipatik bir adam su kadar ovgu alabiliyorsa aslinda cok daha fazlasini haketmis demektir

ben 2 senedir bas bas bjk ve basaksehirin cok ucuza cok daha basarili oldugunu soyluyorum

besiktas transfer isabetiyle ve maliyetleriyle su an destan seviyesinde

demba ba - mario gomez - aboubakar ve negredonun tum toplam maliyetini cikarin muhtemelen 5-10 milyon eurodur (ba nin satis parasini + yazarsan)

sen sadece eren ve gomis seviyesindeki iki adamin bonservisine 10 verdin

verdikleri katki kiyaslamasina girmiyorum bile

sirf forvet hatti bu . Adam beck ve gg ile sagi kapatiyor sen sabri linnesle ugrasiyorsun

sola barcelonadan adriano aliyor sendeki karsiligi carole ve balta

stoperini 8 e satip yerine madridden pepe getiriyor , sendekiler ahmet calik ile semihti dune kadar

orta sahasinda atiba sosa taliscayi komik rakamlara nal ediyor , eski ucretinin 3 te 1 ine quaresmayi oynatiyor , sen 2 seneni bunlarin 4 kati maliyetten fazlasina ortalik karistirmaktan baska ise yaramayan selcuk ile sneijder e talim ediyorsun , sonra yerinde gidip 100 milyon tl maliyetle belhanda aliyorsun duses atar miyim diye

adam cenk ile mustafa pektemek gibilerin bile suyunu cikariyor fayda aliyor , sen almanyadan ankaradan tutup getirdigin adamlara 400% zam yapiyorsun

daha sayayim mi

heh uğurdan sonra sinanda karsı taraftan muhabbete dahil olduysa fazla kurcalamaya gerek yoktur artık.
2 yıl boyunca fiko basganım fiko baskanım diye dolanır dururlar artık.
fikoya tepki var ya sonucta.
bunlar yasanacak artık.

heh uğurdan sonra sinanda karsı taraftan muhabbete dahil olduysa fazla kurcalamaya gerek yoktur artık.
bunlar yasanacak artık.

Dediklerimin neresine katılmıyorsun?

Fener ve bizim mallığımızdan adamlar iki senedir götürüyor... Sonra beyin yakan laflar ediliyor "fiko bişeyler yaptıy"a geliyor olay. Biraz realist olun ya. İki takımında oyuncusu yok, iki takımında teknik direktörü yok, iki takımında yöneticisi yok, iki takımıda tüpçü önderliğinde tff doğradı. Yapmayın böyle şaklabanlıklar :D

Bir rakip forumda bu oranda yuksek antipatik bir adam su kadar ovgu alabiliyorsa aslinda cok daha fazlasini haketmis demektir

ben 2 senedir bas bas bjk ve basaksehirin cok ucuza cok daha basarili oldugunu soyluyorum

demba ba - mario gomez - aboubakar ve negredonun tum toplam maliyetini cikarin muhtemelen 5-10 milyon eurodur (ba nin satis parasini + yazarsan)

sirf forvet hatti bu . Adam beck ve gg ile sagi kapatiyor sen sabri linnesle ugrasiyorsun

stoperini 8 e satip yerine madridden pepe getiriyor , sendekiler ahmet calik ile semihti dune kadar

orta sahasinda atiba sosa taliscayi komik rakamlara nal ediyor , eski ucretinin 3 te 1 ine quaresmayi oynatiyor , sen 2 seneni bunlarin 4 kati maliyetten fazlasina ortalik karistirmaktan baska ise yaramayan selcuk ile sneijder e talim ediyorsun , sonra yerinde gidip 100 milyon tl maliyetle belhanda aliyorsun duses atar miyim diye

adam cenk ile mustafa pektemek gibilerin bile suyunu cikariyor fayda aliyor , sen almanyadan ankaradan tutup getirdigin adamlara 400% zam yapiyorsun

daha sayayim mi

sen genelde mesajlarında az yazarsın ama fiko reisi görünce elin ayağın boşalmış

bunlar yasanacak artık.

Bahsettiğin arkadaşların fikrini bilmiyorum, söylediğim gibi sevmiyorum da fikret ormanı. Ama elinde imkan yokken yaptığı işler ortada.

daha sayayim mi
Sidikli fiko, bu yorumundan sonra bosaldi

fikret-orman-in-altina-isemesi_1423789.jpg

Konu Besiktas olunca eli ayagi bosaliyor tabi yavru kartalin, ballandira ballandira yazmis bir de hiyar.

Bos konusmayin

yazdiklarimi gazetede bir yazardan okuyormus gibi dusunun , afedersiniz sinani s... edin

yazdiklarimin hangisi yanlis

neyse icinizden hepsinin dogru oldugunu zaten biliyorsunuz , ayni ornekleri adebayor , cliche , emre mossoro uzerinden de uzun uzun veririm

gunes balcikla sivanmaz , siz sinanla ugrasin durun adamlar ust uste parsayi topluyor

Fabri > 32
GG > 32
Pepe > 34
Medel > 31
adriano > 32
Atiba > 33
OGuzhan > 25
Qauresma > 33
Talisca > 23?
Babel > 31
Negredo > 32

Gelecek sezon 9 tane adam almasi gerekiyor Besiktas'in, neyi konusuyorsunuz

33 yasindaki Qauresma'ya alternatif olsun diye 31 yasindaki Lens'i aldilar.

Besiktasi boyle yalamaya devam edin siz.

Bos konusmayin

yazdiklarimi gazetede bir yazardan okuyormus gibi dusunun , afedersiniz sinani s... edin

yazdiklarimin hangisi yanlis

neyse icinizden hepsinin dogru oldugunu zaten biliyorsunuz , ayni ornekleri adebayor , cliche , emre mossoro uzerinden de uzun uzun veririm

gunes balcikla sivanmaz , siz sinanla ugrasin durun adamlar ust uste parsayi topluyor

Normal bir futbolsever olsan haklısın da,Galatasaray kongre üyesi olarak hiç mi zoruna gitmiyor yazdıkların?

Geri
Üst Alt