fikret orman

biz olmasak kime saldıracak bunlar!!!!

kendi kuyruğunu kovalayan köpekler aklıma geldi

tamam

rivayı al rivayı al rivayı al fikret başkaaaaaan

Fikret Orman: "Eski başkanlarımızdan Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olması benim hoşuma giden bir şeydir"

Fikret Orman: "Sosyal medya iğrenç bir çukur. Allah aşkına okumayın orayı. Sinirinizi, psikolojinizi bozarlar"

fikret orman: "gelecek sezon gökhan töre ve tolga zengin'le çalışmayı düşünmüyoruz. ikisiyle de yeni sözleşme yapmayı düşünmüyoruz"

Kesin gerceklesmistir bu.

Fikret Orman: "Malezya'da bir taksiye bindim. Adama 'Türkiye' dedim. Hemen, 'Beşiktaş' dedi. Beşiktaş, dünyanın her yerinde bilinen bir kulüp"

Bence 'Türkiye' dedikten sonra taksici bunu iyi bir pataklamistir. Ortamlardada 'Besiktas" dedi diye anlatiyor Fikos, kim nerden bilecek degilmi?

24 Ekim 2017 | Fikret Orman: "Bu hakemler bizim, sahip çıkmamız lazım. Hepsi pırıl pırıl insan."

Bugün | Fikret Orman: "Bu hakemler bu işi bırakacaklar. Bunlardan hakem makem olmaz."

Bülo ve Cücü işi bırakırsa çok memnun olurum hadi be fiko bir işe yara Bülo zaten emekli olucak da Cücü için acilen toplantı yapın.

Çok başkan gördük ama bunun kadar yanar döneri dünyaya gelmedi bence aziz yıldırım da dahil adamın bir duruşu vardı hiç olmazsa bu tam bir şeytan fingirdek bişey

futbol1903-20175213835-5142733-jpeg.44812

Geri
Üst Alt