fikret orman

Fikret Orman: ''Ben Euroleague'e karşıyım,"
Fikret Orman: "Takım gönderilmesine karşıyım. İspanyol şirket kurmuş, kulüplere yüzde vermiş.."
Fikret Orman: "Büyük sponsorlar var. Fazla para vereni alıyorlar. O kadar para harcayacağım, para İspanyol şirketin cebine girecek."

bazen saçmalasa da şuan trnin en iyi kulüp başkanıdır

gerçeklerle yüzleşelim

fikret-orman_2279.jpg

Fikret Orman: ''Maçları yöneten de şirketin para verdiği hakem. Darüşşafaka Doğuş'u Real Madrid karşısında yediler mesela."
Fikret Orman: "Real Madrid, CSKA Moskova para harcıyor oraya ama bence bu geri zekalılık.."

ileri zekali konustu beyler. :coffee:

Kendisi, tam olarak "İşini Bilen Çavuş" dur. Mevcut Beşiktaş'ın mimarı.

işte aziz kendi kadar olmasada benzer sapıklıkta birini buldu karsısında.
onun uefa kupası tesaduftu çekememezliğinin bi benzeri şu açıklamalar.
ama iyi oluyor yesinler birbirlerini dune kadar fbjk idi hepsı

Galatasaray da çok daha zengin sayısı var. Galatasaray'ımızın kimsenin parasına ihtiyacı yok diye kimse vermiyor ki doğru da yani.
Yani bizim mal varlıklarının değeri toplam olarak nakite çevirsek feneri de bjk ida satın alırız üstünde Trabzon'u bonus olarak verirler
:'(

GSC App Premium Edition 1.2

Katıksız bir mal bu adam. Şunu beğenenler var bir de.

Dursun sayesinde adam oldu.

sent via GSC

Katıksız bir mal bu adam. Şunu beğenenler var bir de.

Dursun sayesinde adam oldu.

sent via GSC

dilini büyüklerine karşı iyi kullanıyor ve şenorlada bi şekilde uyumu bozmadı ee ortalıktada dursun falan olunca normaldir şu durumda olması.

işte aziz kendi kadar olmasada benzer sapıklıkta birini buldu karsısında.
onun uefa kupası tesaduftu çekememezliğinin bi benzeri şu açıklamalar.
ama iyi oluyor yesinler birbirlerini dune kadar fbjk idi hepsı
Hay ağzına sağlık :)

Daha ne söylenebilir bilemedim. Fenerbahçe camiası öyle bir camiadır ki bugün eleştirdikleri her boku geçmişte kendileri yemiştir. Şike, ırkçılık, rakiplerini hakir görme, rakiplerin başarılarını çekememezlik, kibir vs... her şey vardır bunların tarihinde lakin her şeye rağmen büyük kulüptür doğruya doğru. Bu sekiztaş romantikleri fenere laf söyleyip duruyorlar da; "Ulan sen şikeden küme düşmedi isen fenerbahçe'ye dua et hıyar ağası. Bu ülkede fenerbahçe'yi küme düşürmeye kimsenin götü yemediği için sen son iki senede bu ligde oynayabilip şampiyon oldun." derler adama :) Fener'i düşürebilseler sekiztaşı havada karada gömerlerdi zaten. Bu olsaydı Galatasaray şu an üst üste 6. şampiyonluğunu kutluyor olurdu.

Yav fiko kim ki ciddiye alıp tartışıyor konuşuyorsunuz burada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hay ağzına sağlık :)

Daha ne söylenebilir bilemedim. Fenerbahçe camiası öyle bir camiadır ki bugün eleştirdikleri her boku geçmişte kendileri yemiştir. Şike, ırkçılık, rakiplerini hakir görme, rakiplerin başarılarını çekememezlik, kibir vs... her şey vardır bunların tarihinde lakin her şeye rağmen büyük kulüptür doğruya doğru. Bu sekiztaş romantikleri fenere laf söyleyip duruyorlar da; "Ulan sen şikeden küme düşmedi isen fenerbahçe'ye dua et hıyar ağası. Bu ülkede fenerbahçe'yi küme düşürmeye kimsenin götü yemediği için sen son iki senede bu ligde oynayabilip şampiyon oldun." derler adama :) Fener'i düşürebilseler sekiztaşı havada karada gömerlerdi zaten. Bu olsaydı Galatasaray şu an üst üste 6. şampiyonluğunu kutluyor olurdu.

doğru reis feneri düşürmek yemediği için sürekli onlar konuşulduğu için bunlar gündemde yer almadı geri planda kaldı. o gün fener için alınan her karar bugün hem bjk hemde ibbye yaradı. değişen yeni gelen tff yönetimi son bjk yönetimiydi. meyvelerini son iki sezonda aldılar böylece. feneri kurtarmak için son bi toplantı yapılıyordu eski bjk yöneticisi yeninin tff bilmem neyi çıkıp konusuyordu fenerin işini halletik onun sayesinde bjkda kurtuldu gibilerinden diye gidiyordu.

ben halen anlamıyorum ortalık hernekadar yangın yeri olsada kulüpler nasıl olduda o dönem bu tff yönetimine oy verdi kabul etti. düşünsene bugün aziz yıldırım mahmut uslu vs çıkıp tff yönetimine geliyor ve sonrada adil bir yönetim göstermesi bekleniyor. gerçi bunlardan öncede mali vardı ondan önce damat vardı bitane. tapeler çıkınca birden kayboldu gitti.
sonrada bizim yelken kulak çıksın ben konusunca bana ceza veriyorlar desin.

doğru reis feneri düşürmek yemediği için sürekli onlar konuşulduğu için bunlar gündemde yer almadı geri planda kaldı. o gün fener için alınan her karar bugün hem bjk hemde ibbye yaradı. değişen yeni gelen tff yönetimi son bjk yönetimiydi. meyvelerini son iki sezonda aldılar böylece. feneri kurtarmak için son bi toplantı yapılıyordu eski bjk yöneticisi yeninin tff bilmem neyi çıkıp konusuyordu fenerin işini halletik onun sayesinde bjkda kurtuldu gibilerinden diye gidiyordu.

ben halen anlamıyorum ortalık hernekadar yangın yeri olsada kulüpler nasıl olduda o dönem bu tff yönetimine oy verdi kabul etti. düşünsene bugün aziz yıldırım mahmut uslu vs çıkıp tff yönetimine geliyor ve sonrada adil bir yönetim göstermesi bekleniyor. gerçi bunlardan öncede mali vardı ondan önce damat vardı bitane. tapeler çıkınca birden kayboldu gitti.
özellikle bizim ülkede bilgi birikimin pek fazla olması gerekmiyor, oturduğun kucaklar belirleyici oluyor

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Rte tarafından atandığı için kimse gıkını çıkaramadı. Sadece biz ve Bursa o dönem ki federasyon seçiminde oy kullanmadı diye hatırlıyorum. Diğerleri de bu tüpçüyü seçti zaten halen de başımızda. Şikeyi ve şikecileri aklaması bir yana dursun bizi en iyi olduğumuz dönemde sabote etti ve bu yaptıklarının hepsi yanına kar kaldı. Eh burası Türkiye burada dur.

fenerle yesinller birbirlerini zerre umrumda değil lakin aziz yıldırım olma yolunda emin adımlarla yürüyen kişidir kendisi.
kimse yurolige maddiyat olarak bakmaz adamlar basketbolun en büyük kupasını aldı mı aldı. b.k atmanın bir manası yok. o mantıkla bakıyorsan eğer futbol dısındaki tüm bransları kapatman gerekir. çünkü kimse kar elde etmiyor bu branslardan.

Yöneticilik alanında ne gibi başarısı olmuş ki bunun ? Futbol takımın başarısımı başarılı kılıyor bunu şimdi gerçekten de ? Alt yapı, ek gelir projeler ve tesisleşme gibi asıl yöneticilik görevlerde ne gibi katkısı olmuş ona bakmak gerekir. Futbolda şans eseri ile tuturulmuş doğru teknik ekip ve futbol takımına denk gelmenin yöneticilik başarısı olarak algılayan bir biziz bu dünyada belkide. Üstelik özelikle bu sene nasıl şampion olduklarıda beli yani. Neyse iyi böyle olsunlar
Yarın bir gün 3cülük dönemleri başlayınca tekrardan görürüm fikonuzu.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Stadyumu yaptı adam tesislesme denmis. Çapı tartisilir ama en azından iyi niyetli ( kendi camiasi adina))ve Beşiktaşlı adam. Dursun hangi takımli bilmiyoruz zira.

Bjk yi pohpohlamayi abartmasi konusunda kendisine sadece guluyorum. Real madrid ornekleri filan yani komedi filmi gibi

ama basketbol icin soyledikleri dogru , iddialilar bu sene basketbolu da kalkindirdi adam , efese de 20 sayi attilar , atiyorum efesi elediler , finalde de egrisi dogrusuna geldi fb yi yenip sampiyon oldular

sampiyon takim degil finalde ve yari finalde elediklerinin eurolig te yerleri garanti . Ya da tavuk yumurta hikayesi gibi , euroligte yerleri garanti oldugu icin yenebildiler de denebilir

ama ne olursa olsun bu sistem carpik . Kendi ulke organizasyonundaki basari durumuna gore secim yapilmayacaksa yarin futbolda da ayni sey olsun , fb li zenginler sponsor olsunlar avrupa devler ligi adi altinda bir organizasyona , fb surekli orada oynasin , biz ligde sampiyonluklari dizelim ama wild card filan bekleyelim

eurolig sisteminin savunulacak tarafi yok

Adam başarılı bence. Bizden daha iyi kadro kurdu mu kurdu ?

bu sapık sinsi herifin baslıgının acılması bile komedi ama tabi kurt bunayınca alay konusu olurmus biz ve fenerin hali yüzünden

bunun gibi sapıklar konusabiliyor mal herif şenol gitsede görsem ben seni o takım kacıncı oluyor.

Geri
Üst Alt