Fikstür Değerlendirmesi!

Cevap: Fikstür Değerlendirmesi!

Biz zaten fikstur avantajından bahsetmiyoruz:)

Galatasaray - Ankaragücü | 3 Puan

Trabzonspor - Galatasaray |0 Puan

Galatasaray - Fenerbahçe | 3 Puan

Sivasspor - Galatasaray | 1 Puan

Galatasaray - Diyarbakırspor | 3 Puan

Manisaspor - Galatasaray |1 Puan

Galatasaray - Bursaspor | 3 Puan

İstanbul BŞB - Galatasaray |3 Puan

Galatasaray - Antalyaspor | 3 Puan

Gençlerbirliği – Galatasaray | 3 Puan

Tek ve son yenilgimizi Trabzonspor'a karşı alırız gibi geliyor bana. Fener ve Bursa maçlarına konsantre olan bir Galatasaray bu maçları vermez, vermemeli.

24 puan çıkarırız.

GALATASARAY-Ankaragücü 3 puan

Trabzonspor-GALATASARAY 3 puan

GALATASARAY-Fenerbahçe 3 puan

Sivasspor-GALATASARAY 3 puan

GALATASARAY-Diyarbakırspor 3 puan

Manisa-GALATASARAY 3 puan

GALATASARAY-Bursaspor 3 puan

İstanbul-GALATASARAY 3 puan

GALATASARAY-Antalyaspor 3 puan

Bu macta sampiyonuz:D

Gençlerbirliği-GALATASARAY 0 puan

Önümüzdeki 3 maç sonunda yani Fenerbahçe maçının sonrasında lider olursak hala, kesin şampiyon oluruz..:)

king yapacaz merak etmeyin..

10da 10 parolasıyla :o

10'da 7 yapıp geri kalan 3 maçtan da 2 puan alıp şampiyon olacağız. Bunun kaçarı yok . Bu sene Şampiyon Galatasaray yazacak her yerde. Aziz yıldırım 14. başkanlığında 8 Galatasaray şampiyonluğu gören fnrli başkan olarak tarihe tekrar adını yazdıracak.

İnanıyorum size aslanlar. En başta da Büyük teknik direktör inanıyorum.

GALATASARAY-Ankaragücü 3 puan

Trabzonspor-GALATASARAY 1 puan

GALATASARAY-Fenerbahçe 3 puan

Sivasspor-GALATASARAY 3 puan

GALATASARAY-Diyarbakırspor 3 puan

Manisa-GALATASARAY 1 puan

GALATASARAY-Bursaspor 3 puan

İstanbul-GALATASARAY 3 puan

GALATASARAY-Antalyaspor 3 puan

Gençlerbirliği-GALATASARAY 0 puan

23 puan ve 73 puanla şampiyon olacağız.

Bursayı ve feneri kesinlikle yenmemiz gerek değilse bu yıl anadoludan bir şampiyon çıkabilir. Bursanın şampiyon olmasını diğer anadolu takımlarıda destekleyeceği için maçlara fazla asılacaklarını sanmıyorum. Bursa son iki haftaya şampiyonluk şansı var olarak girerse Beşiktaşıda yener şampiyon olur.

Fikstür avantajlı ama deplasmanlarda sıkıntı yaşamaya müsaitiz. Trabzon, İBB ve Manisa deplasmanları korkutucu. Tabi bu ara içeride fire vermemek gerekiyor. Fenerbahçe ve Bursa maçlarını mutlak kazanmalıyız, ancak bu şekilde avantajı ele geçirebiliriz. Ama Bursa geriden gelmeye müsait bir takım, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını unutmamak lazım.

Fikstür zırvalığına deyinmeden önce hiçte pembe bir tablo yok.Rakiplere değil öncelikle kendi oyunumuzu düzeltelim,oyuncular kendilerini toparlamalı herşeyden önce.

Önümüzdeki 3 maç bana göre ligin gidişatını belirleyecek.Kayıpsız geçmemiz oldukça zor bu yüzden 1 puanın bile nekadar önemli olacağını kafamıza sokmalıyız.

Enzor maçımız Trabzon.Deplasman performansımıza ve rakibin formuna bakarak büyük ihtimalle buradan puan alamayacağız gibi.

Fener maçında beraberlik bekliyorum ki mağlubiyet durumda havlu atarız.En azından puan farkını (ki avantajın kimde olduğu önemli değil) korumalıyız.

Ankaragücü beraberliklere abone bir takım.Kazanacağımızı düşünmekle birlikte beraberlik olasılığıda çok az değil.

Sadece konsantrasyon diyorum,ciddiyet diyorum...

Fikstür zırvalığına deyinmeden önce hiçte pembe bir tablo yok.Rakiplere değil öncelikle kendi oyunumuzu düzeltelim,oyuncular kendilerini toparlamalı herşeyden önce.

Önümüzdeki 3 maç bana göre ligin gidişatını belirleyecek.Kayıpsız geçmemiz oldukça zor bu yüzden 1 puanın bile nekadar önemli olacağını kafamıza sokmalıyız.

Enzor maçımız Trabzon.Deplasman performansımıza ve rakibin formuna bakarak büyük ihtimalle buradan puan alamayacağız gibi.

Fener maçında beraberlik bekliyorum ki mağlubiyet durumda havlu atarız.En azından puan farkını (ki avantajın kimde olduğu önemli değil) korumalıyız.

Ankaragücü beraberliklere abone bir takım.Kazanacağımızı düşünmekle birlikte beraberlik olasılığıda çok az değil.

Sadece konsantrasyon diyorum,ciddiyet diyorum...

3 mactan 9 puanla cıkarsak ipler hala elimizde olur.

7 puanla cıkarsak rakibi beklemeye baslarız.

4-5 puanla cıkarsak Gecmiş olsun 2. bile olamayız

3 maçda 7 puan alırsak yine ipler bizim elimizde olur önemli olan dengeli 7 puan alabilmek yani ankaragücü ile ts yi yenip de fener ile beraber kalmak degil suan bu 3 lü seride bir tek fb rakibimiz konumunda ve ona karşı heleki içerde puan kaybetme lüksümüz yok 3 maç 7 puan aldıkmı biz rakibi degil rakipler bizi bekler;)

3 maçda 7 puan alırsak yine ipler bizim elimizde olur önemli olan dengeli 7 puan alabilmek yani ankaragücü ile ts yi yenip de fener ile beraber kalmak degil suan bu 3 lü seride bir tek fb rakibimiz konumunda ve ona karşı heleki içerde puan kaybetme lüksümüz yok 3 maç 7 puan aldıkmı biz rakibi degil rakipler bizi bekler;)

Benim rakipten kastım fener degil bursa;) o yuzden 7 puanla ipler bizim elimizde olmaz

Bursaspor kalan maclar 46

1-Diyarbakırspor(3 puan)

2- Kasımpasa(D 1 puan)

3-Manisaspor(E 3 puan)

4-Denizlispor(E 3 puan)

5-Belediye(D 1 puan)

6-Antalyaspor(E 3 puan)

7-Gençlerbirligi (D 1 puan)

8- Gaziantepspor(E 3 puan)

9-Galatasaray(D 0 puan)

10-Kayserispor(E 3 puan)

11-Ankaraspor(3 puan)

12-Besiktas (E 3 puan)

46+26=72

Galatasaray Kalan Maçlar 50

1-Ankaragücü(E 3 puan)

2-Trabzonspor(D 1 puan)

3-Fenerbahçe(E 3 puan)

4-Sivasspor(D 3 puan)

5-Diyarbakırspor(E 3 puan)

6-Manisaspor( D 1 puan)

7-Bursaspor( E 3 puan)

8-Belediye (D 3 puan)

9-Antalyaspor( E 3 puan)

10-Genclerbirligi(D 3 puan)

50+26= 76

Evet Arda haklıymıs avantajlıymışız:o

İnşAllah evdeki hesap carsıyada uyar ben bursanın bu kadar takılcagınıda dusunmuyorum.

Kasımpasa macınıda 3 puanla kapattılar.Cok buyuk avantaja sahipler

3 maçlık seride fener ile oynayacagız bursa ile degil ondan feneri rakip gördüm ankaragücü ve trabzona göre zirveye daha yakın diye;)

Bursanın önündeki 3 maca bakıp bizim önümüzdeki 3 maca bakınca ne demek istedigimi anlarsın yani bursa samiyene gelcek ama 5 puan farkla gelmesi var 2 puan farkla gelmesi var;)

Bursanın önündeki 3 maca bakıp bizim önümüzdeki 3 maca bakınca ne demek istedigimi anlarsın yani bursa samiyene gelcek ama 5 puan farkla gelmesi var 2 puan farkla gelmesi var;)

biz 3 maçda 7 puan onlarda 3 maçda 9 puan bile alsa fark 5 degil 4 olur ayrıca bursa 3 maç sonra degil 6 maç daha yaptıkdan sonra gelecek samiyene ben sadece şu 3maçlık süreçden bahsettim 3 maç 7 puan alırsak avantaj bizde olur ama daha sonra ne olur bilinmez;)

şu fikstürü her gördüğümde sinirim tepeme çıkıyo..

biz 3 maçda 7 puan onlarda 3 maçda 9 puan bile alsa fark 5 degil 4 olur ayrıca bursa 3 maç sonra degil 6 maç daha yaptıkdan sonra gelecek samiyene ben sadece şu 3maçlık süreçden bahsettim 3 maç 7 puan alırsak avantaj bizde olur ama daha sonra ne olunur bilinmez;)

Demek istedigimi anlamıosunki oglum hala polyanacılık pesindesin ben diyorumki 9 puanla cıkarsak ipler bizim elimizde olur o ruzgarla anasını aglatırız 7 puanla cıkarsak rakibin ensesinde oluruz ama hata yapmazlarsa sampiyon onlar olur kapiş zaten daha az bi puanla cıkarsak gecmiş olsun önümüzdeki 3 maclık sürec cok önemli fm oynamıyoruz reel hayatta psikoloji diye bişey var anlatabildimmi:)

Demek istedigimi anlamıosunki oglum hala polyanacılık pesindesin ben diyorumki 9 puanla cıkarsak ipler bizim elimizde olur o ruzgarla anasını aglatırız 7 puanla cıkarsak rakibin ensesinde oluruz ama hata yapmazlarsa sampiyon onlar olur kapiş zaten daha az bi puanla cıkarsak gecmiş olsun önümüzdeki 3 maclık sürec cok önemli fm oynamıyoruz reel hayatta psikoloji diye bişey var anlatabildimmi:)

polyanıcılık skora aldanmakdan iyidir.sen fikstür felan hikaye bursayı gözünde çok büyütüyosun hepsi bu;)tamam 3 maçda 7 puan alırsak elbette önde olan onlar olacak ama samiyene 3 maç sonra degil 6 maç sonra gelecekler.benim düşüncem biz 3 maçdan 7 puanlar çıkarsak bursa samiyene en fazla 2 puan önümüzde gelir.he evet gerçek hayatta yaşıyoruz sadece fm de bursayı şampiyon yaparsın reelde degil kapişşşş;);)

Şu kalan 10 haftada en önemli dönem önümüzdeki 3 maç.Eğer bu üç maçı kazanırsak 10'da 10 yapacağımızı düşünüyorum.Ankaragücü maçı Sami Yen'de olduğu için puan kaybına pek ihtimal vermiyorum.Herkesin korktuğu Trabzon maçı bana göre bu üç maç arasında kolay geçebilecek tek maçımız bana göre.Trabzon son 3-4 maçta kötü futbol oynadı.Zaten geçen sene de bu sene de iç sahada kolay puan kaybedebilecek bir takım olduğunu gösterdi Trabzon.Fenerbahçe maçında ise futbolcularımız iyi konsantre olursa,taraftarımız gerekli desteği gösterirse Fenerbahçe'yi de yenebiliriz.Ben bu 3 maçtan 9 puan çıkartabileceğimiz inancındayım.O kapasite fazlasıyla var bu takımda.Eğer bunu başarabilirsek önümüz açık.Bursaspor'a gelince 1-2 hafta sonra puan kaybetmeye başlarlar.Şampiyonluk baskısını kaldıramayacaklarını ve kolay kazanabileceklerini düşünüdükleri maçlarda puan kaybedebileceklerini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt