Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
Cevap: Fikstür Değerlendirmesi!
Biz zaten fikstur avantajından bahsetmiyoruz
Biz zaten fikstur avantajından bahsetmiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikstür zırvalığına deyinmeden önce hiçte pembe bir tablo yok.Rakiplere değil öncelikle kendi oyunumuzu düzeltelim,oyuncular kendilerini toparlamalı herşeyden önce.
Önümüzdeki 3 maç bana göre ligin gidişatını belirleyecek.Kayıpsız geçmemiz oldukça zor bu yüzden 1 puanın bile nekadar önemli olacağını kafamıza sokmalıyız.
Enzor maçımız Trabzon.Deplasman performansımıza ve rakibin formuna bakarak büyük ihtimalle buradan puan alamayacağız gibi.
Fener maçında beraberlik bekliyorum ki mağlubiyet durumda havlu atarız.En azından puan farkını (ki avantajın kimde olduğu önemli değil) korumalıyız.
Ankaragücü beraberliklere abone bir takım.Kazanacağımızı düşünmekle birlikte beraberlik olasılığıda çok az değil.
Sadece konsantrasyon diyorum,ciddiyet diyorum...
3 maçda 7 puan alırsak yine ipler bizim elimizde olur önemli olan dengeli 7 puan alabilmek yani ankaragücü ile ts yi yenip de fener ile beraber kalmak degil suan bu 3 lü seride bir tek fb rakibimiz konumunda ve ona karşı heleki içerde puan kaybetme lüksümüz yok 3 maç 7 puan aldıkmı biz rakibi degil rakipler bizi bekler![]()
Benim rakipten kastım fener degil bursao yuzden 7 puanla ipler bizim elimizde olmaz
Bursaspor kalan maclar 46
1-Diyarbakırspor(3 puan)
2- Kasımpasa(D 1 puan)
3-Manisaspor(E 3 puan)
4-Denizlispor(E 3 puan)
5-Belediye(D 1 puan)
6-Antalyaspor(E 3 puan)
7-Gençlerbirligi (D 1 puan)
8- Gaziantepspor(E 3 puan)
9-Galatasaray(D 0 puan)
10-Kayserispor(E 3 puan)
11-Ankaraspor(3 puan)
12-Besiktas (E 3 puan)
46+26=72
Galatasaray Kalan Maçlar 50
1-Ankaragücü(E 3 puan)
2-Trabzonspor(D 1 puan)
3-Fenerbahçe(E 3 puan)
4-Sivasspor(D 3 puan)
5-Diyarbakırspor(E 3 puan)
6-Manisaspor( D 1 puan)
7-Bursaspor( E 3 puan)
8-Belediye (D 3 puan)
9-Antalyaspor( E 3 puan)
10-Genclerbirligi(D 3 puan)
50+26= 76
Evet Arda haklıymıs avantajlıymışız![]()
İnşAllah evdeki hesap carsıyada uyar ben bursanın bu kadar takılcagınıda dusunmuyorum.
3 maçlık seride fener ile oynayacagız bursa ile degil ondan feneri rakip gördüm ankaragücü ve trabzona göre zirveye daha yakın diye![]()
Bursanın önündeki 3 maca bakıp bizim önümüzdeki 3 maca bakınca ne demek istedigimi anlarsın yani bursa samiyene gelcek ama 5 puan farkla gelmesi var 2 puan farkla gelmesi var![]()
biz 3 maçda 7 puan onlarda 3 maçda 9 puan bile alsa fark 5 degil 4 olur ayrıca bursa 3 maç sonra degil 6 maç daha yaptıkdan sonra gelecek samiyene ben sadece şu 3maçlık süreçden bahsettim 3 maç 7 puan alırsak avantaj bizde olur ama daha sonra ne olunur bilinmez![]()
Demek istedigimi anlamıosunki oglum hala polyanacılık pesindesin ben diyorumki 9 puanla cıkarsak ipler bizim elimizde olur o ruzgarla anasını aglatırız 7 puanla cıkarsak rakibin ensesinde oluruz ama hata yapmazlarsa sampiyon onlar olur kapiş zaten daha az bi puanla cıkarsak gecmiş olsun önümüzdeki 3 maclık sürec cok önemli fm oynamıyoruz reel hayatta psikoloji diye bişey var anlatabildimmi![]()