Fikstür Tuhaflığı (Rezilliği)

Milli maç aralarına denk gelen dönemde en azından pazar günü maç yapabilirdik.

Normalde erken oynamak her zaman avantajdır, kazandığın anda baskıyı rakibine yüklemiş olursun. Ama bizde 2 senedir Cuma maçlarında futbolcular sanki mesaiden çıkıp maça gelmiş havasında oynadıkları için bir sendromdur almış başını gidiyor.

Cuma maçları Avrupa öncesi oynanıyor. Ama Beşiktaş ve Trabzon'un Avrupa öncesi Cumartesi oynaması lazım. Bu tabloya göre Fener haddinden fazla Cumartesi günleri oynuyor. Pazar daha fazla olmalıydı.

yani ben de onu diyorum, ideal olan avrupa maçı olanı cumartesi oynatmak, diğerleri cuma veya pazar oynayabilir çok rahat..

İdeal olan ŞL maçına çıkacak takımın Cuma, AL maçına çıkacak takımın Cumartesi oynaması.

Az evvel oturdum ve kısa bir süre fikstürü inceleyeyim dedim. Ve hepimizin malumudur ki, İstanbul gibi bir şehirde Cuma günü oynanan maçlarda, taraftar stada yeterli yoğunlukta gidemeyebiliyor. Yani iç saha takımına bir dezavantaj sağlıyor bu durum.

Şimdi gelin bir fikstüre bakalım...

İLK İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Eskişehirspor (Seyircisiz)
İKİNCİ İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Sivasspor (Cuma günü)
ÜÇÜNCÜ İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Fenerbahçe (Derbi olması sebebiyle olsagerek, Cumartesi)
DÖRDÜNCÜ İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Kasımpaşa (Cuma günü)
BEŞİNCİ İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Trabzonspor (Büyük maç olması sebebiyle sanırım, Cumartesi)
ALTINCI İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Akhisar Belediyespor (Cuma günü)
YEDİNCİ İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Mersin İdman Yurdu (Cumartesi günü)
SEKİZİNCİ İÇ SAHA MAÇI : Galatasaray - Çaykur Rizespor (Pazar günü)

SONUÇ : Derbileri saymazsak (Trabzonspor'u da derbiye dahil ediyorum tabi) geriye kalan 6 iç saha maçı için ortaya çıkan tablo şu...

3 MAÇ CUMA GÜNÜ
1 MAÇ SEYİRCİSİZ
1 MAÇ CUMARTESİ
1 MAÇ PAZAR

FENERBAHÇE'NİN TABLOSU

5 MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ
3 MAÇ PAZAR GÜNÜ
1 MAÇ CUMA GÜNÜ (Ayıp olmasın diye koydular sanırım)

Şaşırdım mı ? Kesinlikle hayır. :)

avrupada oynayacaksak bu tür fikstüre razı olacaksın. lig tvnin de maç günlerine el attığını düşünecek olursak iki takımın cuma günü oynaması imkansız :D

cumartesi eskişehirle oynadık neden cuma oynamadık diyenler vardı

ama şahsi fikrim cuma ve pazartesi çok puan kaybediyoruz

Şöyle bir şey hazırladım. En dikkat çekici tarafı; Her maçımız Fenerden önce.
Tamam onlar Avr maçı oynamıyor. E be kardeşim bu dengeyi kurmak TFF nin elinde.
Adeta " Hıııı sen demek bu ülkenin Avrupadaki gururusun. Al sana gurur. Hadi şimdi kalk yerinden" der gibi olmuş.

adsc4b1z3.png

bu adamlar nasıl yaşıyo gerçek hayatta aga anlamıom

Derdin ne senin Berat. Artık büyü. Biraz okunur, dikkate değer şeyler yaz artık.
Sırf ilgi çekmek , geyik olsun diye yazmaktan sıkılmadın mı gerçekten.
Azıcık ciddileş. Bak azıcık diyorum. O zaman bile inan bir çok insan gibi bende mutlu olurum.
Sana bir abi tavsiyesi. İster al kullan ister çöpe at. Sen bilirsin.

Derdin ne senin Berat. Artık büyü. Biraz okunur, dikkate değer şeyler yaz artık.
Sırf ilgi çekmek , geyik olsun diye yazmaktan sıkılmadın mı gerçekten.
Azıcık ciddileş. Bak azıcık diyorum. O zaman bile inan bir çok insan gibi bende mutlu olurum.
Sana bir abi tavsiyesi. İster al kullan ister çöpe at. Sen bilirsin.

dikkat ediyosan son zamanlarda boşa yazmıyorum
fikir de mi belirtmicez ya
saçma sapan şeyler bunlar
hala ayırma kayırma var diyonuz fikstürde
yok ya

dikkat ediyosan son zamanlarda boşa yazmıyorum
fikir de mi belirtmicez ya
saçma sapan şeyler bunlar
hala ayırma kayırma var diyonuz fikstürde
yok ya

Berat. Beni ne zamandır tanıyorsun.

Senin şuraya yazdığın bir kamyon dolusu saçma mesajı dökerim.

Hangisine saçma demişim. Bir tane örnek ver. Abdullah abine özelden yazayım benim üyeliğimi silsin.

İstersen şöyle yapalım; Bir anket düzenleyelim. İkimizin adı olsun. Hangi üye saçma sapan şeyler paylaşıyor diye..

Ne dersin. Varmısın.

Senin bu tavrından sıkıldım. En güzeli engellemek. Nasılsa yazdıklarının kayda değer bir tarafı yok.

Hangisine saçma demişim. Bir tane örnek ver. Abdullah abine özelden yazayım benim üyeliğimi silsin.

İstersen şöyle yapalım; Bir anket düzenleyelim. İkimizin adı olsun. Hangi üye saçma sapan şeyler paylaşıyor diye..

Ne dersin. Varmısın.

Senin bu tavrından sıkıldım. En güzeli engellemek. Nasılsa yazdıklarının kayda değer bir tarafı yok.

ya yazmadım demiyorum ama bu da saçma bir olay saçma postlar kasıyorsunuz bu olay için

içinden ne geliyorsa onu yap abi istersen anket yap hatta banlat

fikstürde bişe yok daha nasıl bir fikstür bekliyosunuz anlamıyorum

ideal fikstür işte

Bunun neresi saçma ? Adam çok doğru yere parmak basmış.
Geçen gün benimde dikkatimi çekdi öyle bakim dedim mackolikde son 3-4 hafta hariç hep adamlardan ya önce oynamıs ya aynı gün.

Salı günü maç yaptık mesela bu maçı niye biz cumartesi oynuyoruz ?
Fener niye cumartesi oynamayıpda pazar oynuyor ? Onlar mı salı günü maça çıkdı sanki ?

Arkadaşım bu işler hep planlı programlı diyoruz sana 2 yıldır bu GS ın üzerine oynanıyor diye...

Böyle bir fikstür tesadüf mü sence ?

Ne dersin. Varmısın.

küçük bir olayda hemen üyeliğimi silin diyorsunuz merak ettim bunun nedenini ?

Konu disina cikmayalim lutfen

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt