Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.087
- 48.603
- 4.843
Zelenskyi alırsak bunlara sakat yaşlı topçu itelemiş olacaz üstelik tadic ile nerde oynayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş iyi takip ediyorsunuz böyle şeyleri.Ben bu adamın bazı maçlarını izledim. İş yapmaz iyiki bu enayiler aldı.
Galatasaray ile anlaşma sağlayamayan Filip Kostić, Fenerbahçe ile el sıkıştı. Sarı-Lacivertliler, Sırp futbolcu için Juventus ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladı. Fenerbahçe, bu transferde kiralama bedeli ödemeyecek.
( A Spor)
buyuk bir ihtimalle ali kocu yazicaklar .. adam futbola yabanci cunkuBunlar yabancı olarak kimleri yazacak?
gs forumunda gslıymış gibi yapan fblilere çok iyi orta yapıyormuş :dBunu kaçırdığımıza üzüleceğiz sanki…
Aslında tam bizlik idi o vakit.Bek desen değil, kanat desen değil 4’lü de oynayacak adam değil Kostic, 3’lüye döneceklerse mantıklı, onun dışında gereksiz.
Sırbistan 343, Juventus 3-4-3 oynuyor. Frankfurt’ta 3-5-2’nin solu oynuyordu. En son Hamburg’da falan 4’lü oynamış olabilir. Gerçi o takım da çok karışıktı bazen 4-2-3-1 bazen 3-5-2 oynuyordu. Kostic de 4’lü de bazen sağda, bazen solda, 3’lü de solda bazen forvet falan takılıyordu. Barış Alper gibi.
Ben de o zaman derdim ki 2 oyuncuya yedekte tutmak için 20 neden bayıldık.Aslında tam bizlik idi o vakit.
Biz 3lü'ye geçiş yapacağız deniliyor. Bir Kanat BAY, bir Kanat Kostic olurdu.
Okan herhalde Jacobs'u Wingbek olarak oynatmayı düşünüyor...
ne güzel işte her taraftan bize çalışıyoralsınlar alsınlar,
şimdi uğur falan yangın yapar fb kostic çekti diye, bize gelse hep bir ağızdan sakat diye yakarlardı ortalığı