Filip Kostić, Fenerbahçe'de

Zelenskyi alırsak bunlara sakat yaşlı topçu itelemiş olacaz üstelik tadic ile nerde oynayacak

Ben bu adamın bazı maçlarını izledim. İş yapmaz iyiki bu enayiler aldı.
Renkdaş iyi takip ediyorsunuz böyle şeyleri.
Ben çoğu zaman bazı futbolcuların isimlerini Türkiye’ye geldiklerinde duyuyorum.
Uzun süre sakat ve yaşlı oyuncu hiç Galatasaray’da görmek istemediğim oyuncu tipi.
Futbol genç işi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, İstanbul'da. [TRT Spor]

1725826601728.png

Kronik Kostici kuşlara iteleyip 22 yaşında, Roma ve Polonya Milli Takımının banko oyuncusu Zalewski getirmek mi? George Gardi iş başında deriz biz buna 🫡20240908_221546.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray ile anlaşma sağlayamayan Filip Kostić, Fenerbahçe ile el sıkıştı. Sarı-Lacivertliler, Sırp futbolcu için Juventus ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladı. Fenerbahçe, bu transferde kiralama bedeli ödemeyecek.

( A Spor)

Admin bari sen yapma. Galatasaray ile anlaşma sağlayamadığı nereden çıktı ? A sporun algı oyunlarına gelmeyelim.

Ben de sabaha isminin cıkıp aksama İstanbulda olan transfer istiyorum kardeşim zalewski midir nedir yarın İstanbulda olsun diger elemanda öyle hemen gelsinler uzayan transfer sevmiyim ben

Üst düzey oyun zekasına sahip bi herif bu.

Mertensi bu konuda taca cıkarabilirdi

Bek desen değil, kanat desen değil 4’lü de oynayacak adam değil Kostic, 3’lüye döneceklerse mantıklı, onun dışında gereksiz.

Sırbistan 343, Juventus 3-4-3 oynuyor. Frankfurt’ta 3-5-2’nin solu oynuyordu. En son Hamburg’da falan 4’lü oynamış olabilir. Gerçi o takım da çok karışıktı bazen 4-2-3-1 bazen 3-5-2 oynuyordu. Kostic de 4’lü de bazen sağda, bazen solda, 3’lü de solda bazen forvet falan takılıyordu. Barış Alper gibi.
Aslında tam bizlik idi o vakit.
Biz 3lü'ye geçiş yapacağız deniliyor. Bir Kanat BAY, bir Kanat Kostic olurdu.

Okan herhalde Jacobs'u Wingbek olarak oynatmayı düşünüyor...

Adam normalde iyi adam. Sakatlık mevzusu çok konuşuldu. Sert mücadeleci oyun yapısı var. Ancak 32 yaşında oynamaya mı geldi, sakatlığı tam atlatabildi mi?

En önemlisi 22 yaşında Zalawski gelirse umrumda bile olmaz. Bitmiş adamı değil de geleceği olan bir adamı almış oluruz.

Aslında tam bizlik idi o vakit.
Biz 3lü'ye geçiş yapacağız deniliyor. Bir Kanat BAY, bir Kanat Kostic olurdu.

Okan herhalde Jacobs'u Wingbek olarak oynatmayı düşünüyor...
Ben de o zaman derdim ki 2 oyuncuya yedekte tutmak için 20 neden bayıldık.

Açıkçası ben Okan’ın rotasyon yapacağına ihtimal vermiyorum. Jakobs da, Jelert de kenarda çürür o bölgeye 1 oyuncu daha alınırsa

rasikanin sol kanat versiyonu bu adam

rasika bjkye ne kattiysa bu adam da ona benzer bir seyi katar daha ötesine cikamaz

bu topçuda yanlız harbi fenerli tipi var ...bizim formayla hayal bile edemedim.

Böyle bişey var mı cidden.
436078bc87cfef42a571d7ccdcc98507.jpg

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt