Artun Gündemir
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 4.324
- 800
- 363
aynen hala sitelerinde mevcutBöyle bişey var mı cidden.![]()
22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen hala sitelerinde mevcutBöyle bişey var mı cidden.![]()
22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renkdaşım Juve ve frankfurt döneminde toplamda 3-4 maçına denk geldim daha önceki zamanlarda. Spikerler övüyordu ama oyunu Marek Heinzın bir tık iyisi gibiydi hiç beğenmemiştim. Şimdi yaşlı ve sakat üstelik. İyi ki almadık eğer alsak cidden bu sezon takımı gönülsüz izlerdim o derece öyle söyleyim.Renkdaş iyi takip ediyorsunuz böyle şeyleri.
Ben çoğu zaman bazı futbolcuların isimlerini Türkiye’ye geldiklerinde duyuyorum.
Uzun süre sakat ve yaşlı oyuncu hiç Galatasaray’da görmek istemediğim oyuncu tipi.
Futbol genç işi.
Sakatlıktan çıkmış ya da halen sakat ne olduğu belirsiz bir oyuncu aldılar biz geçen sene Zaha + Ziyech'de yaşadık kamp yapmadan sakatlık sorunlarıyla geldiler onunda tamamen hazır olması ligin 2. yarısını bulur.nerde bu adam?
Çöp filan değil yahu. Yaşına göre gayet tempolu, ayrıca ceza sahası içine resmen bomba bırakıyordu.Bu çöpü forumda çok beğenenler vardı.
Hemen teklif yapalım.İlkay hamlesinden sonra 35 yaşında bir takviye daha yaparak takımı gençleştirme operasyonuna tüm hızıyla devam edelim.
Fenerin en iyi topçusuydu bu seneÇöp filan değil yahu. Yaşına göre gayet tempolu, ayrıca ceza sahası içine resmen bomba bırakıyordu.
Bizle adı çıktığı zaman zaten sakatti. Herşeyde hayır varmıs. Sayesinde eren elmalı gibi değerli bir oyuncumuz var.Fenerin en iyi topçusuydu bu sene
Yaş nedeniyle istemem ama mesela bize gelseydi kesinlikle faydası olurdu